Cosmote România acoperă toată reţeaua de metrou din Bucureşti cu servicii 2G şi 3G

Scris de | 1 octombrie, 2012
Cosmote România acoperă toată reţeaua de metrou din Bucureşti cu servicii 2G şi 3G

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat că îşi extinde acoperirea 2G şi 3G pe toată reţeaua de metrou din capitala României, oferind astfel servicii de voce şi de date chiar şi pe mijlocul de transport în comun subteran.

Clienţii Cosmote România vor putea să vorbească mai mult cu prietenii, familia sau colegii în timpul călătoriei lor spre casă, serviciu sau spre o întâlnire. Mai mult, ei au posibilitatea de împărtăşi cu prietenii online toate întâmplările neaşteptate întâlnite în drumul lor cu metroul pe Facebook, Twitter sau Instagram. Aceştia pot asculta un radio online folosind cea mai mare viteză oferită de reţeaua 3G sau chiar să se uite la posturile preferate pe Dolce Mobile TV.

Lampros Iskos, Chief Technology Officer, Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: „Metroul este unul dintre cele mai utilizate și populare mijloace de transport din Bucureşti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin îmbunătățirea capacităţii, atât în ceea ce priveşte calitatea, cât şi acoperirea rețelei, pe zonele de voce şi pe date, venim în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor noştri, oferind servicii de comunicare de cea mai bună calitate.”

Cosmote România acoperă toată zona de metrou cu servicii 2G şi 3G cu cea mai mare viteză de download disponibilă pe piaţă. Cosmote România va continua dezvoltarea acoperirii de la metrou (linii sau staţii noi) pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienţii săi.

Etichete: , , , , , ,