Vodafone şi Discovery Channel premiază afacerile de familie

Scris de | 8 octombrie, 2012
Vodafone şi Discovery Channel premiază afacerile de familie

Vodafone România a anunţat un concurs prin care va premia cea mai interesantă poveste legată de afacerile de familie din România. Câştigătorul campaniei „Business de familie” va fi prezentat într-un clip de două minute ce va fi difuzat pe Discovery Channel.

Povestea castigatoare va fi aleasa prin votul publicului exprimat pe Facebook, tot in cadrul aceleiasi aplicatii, in perioada 18 – 23  octombrie. Marele castigator va fi recompensat printr-o solutie completa de business – un abonament Vodafone Office Complet gratuit, timp de un an de zile – precum si un film documentar de 2 minute, ce va rula pe Discovery Channel in România.  In plus, fiecare client Vodafone care isi va inscrie povestea afacerii de familie in  aplicatie va beneficia de o reducere la abonamentul Vodafone Business pe o perioada de 3 luni, in limita a 100 euro.

Campania se numeşte “Business de familie” şi este un proiect comun al celor doua companii, ce are la bază programele Discovery despre afaceri de familie precum Motociclete americane, În Alaska, la înălţime sau Viaţa pe sârmă, precum si dorinta Vodafone de a ii sprijini pe cei care conduc, din generatie in generatie, un business de familie.

Cei care au o afacere de familie pot intra pe pagina de Facebook Discovery Romania  si isi pot inscrie povestea, direct in aplicatia “Business de familie” de la adresa : https://www.facebook.com/discovery.romania/app_413404662072763

Etichete: , , , ,