Vodafone lansează o nouă platformă, ”Deschis la nou. Deschis la tehnologie”. Le va permite antreprenorilor să testeze gratuit soluții digitale

Scris de | 26 aprilie, 2023
Vodafone lansează o nouă platformă, ”Deschis la nou. Deschis la tehnologie”. Le va permite antreprenorilor să testeze gratuit soluții digitale

Vodafone Business lansează Deschis la nou. Deschis la tehnologie – o platforma ce încurajează antreprenorii să adopte soluții digitale pentru afacerile lor. Companiile mici și mijlocii (IMM) reprezintă peste 50% din produsul intern brut (PIB) al României, dar se clasează pe ultimele locuri în ceea ce privește adoptarea soluțiilor digitale.

„Tech for Better este motto-ul după care ne ghidăm atunci când dezvoltăm atât soluții digitale, cât și oportunități de promovare a antreprenorilor români. Platforma de comunicare – Deschis la nou. Deschis la tehnologie – aduce în prim-plan soluții digitale, care, alături de un partener de încredere în consultanță și implementare, sporesc productivitatea, eficiența, siguranța și optimizarea costurilor pentru afacerile din România. Această platformă a fost gândită pentru ca toate companiile, nu doar cele aflate la început de drum în ceea ce privește digitalizarea, să testeze soluțiile Vodafone Business, să profite de multiplele beneficii ale digitalizării și să depășească mai facil provocările”, a declarat Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România.

Conform unui studiu realizat de Vodafone în rândul companiilor din România, înainte de a lua decizia finală de achiziție a unei soluții din gama IT&C sau a unor servicii de digitalizare, 72% dintre acestea consideră că este importantă existența unei perioade de testare. In același timp, 70% consideră important gradul de inovare al soluțiilor din portofoliu și consultanța primită din partea furnizorului. Astfel, ca răspuns la aceste nevoi, noua platformă – Deschis la nou. Deschis la tehnologie – aduce expertiza consultanților și vine cu o perioadă mai mare de testare gratuită pentru o gamă de soluții oferite de Vodafone Business.

Antreprenorii care își doresc să facă un prim pas către digitalizarea afacerilor pot testa acum gratuit, pentru o perioadă de șase luni soluțiile: Cloud Voice (centrală telefonică virtuală care permite funcții diverse de management al apelurilor, inclusiv pentru activități de tip call center), Microsoft 365 (cea mai bună variantă pentru creșterea productivității, eficienței în comunicare și distribuției de informații în cadrul companiei), Virtual Private Server (un server virtual prin care se pot stoca și păstra în siguranță toate datele și aplicațiile unei companii), Smart Archive (acces rapid la documentele companiei, prin catalogare și arhivare inteligentă), Business Secure Sign (semnătură electronică cu valoare legală care include Certificat Digital pentru a semna documentele, în siguranță și de oriunde), Vodafone Smart Protect (o soluție de securitate cibernetică pentru dispozitive fixe și mobile, care asigură protecție antivirus, anti-malware, anti-spyware, anti-ransomware și protecția tranzacțiilor bancare) sau Smart Invoice (soluție care permite emiterea și managementul facturilor fiscale și al altor documente de plată (precum proforme, chitanțe, avize), online).

Platformei Deschis la nou. Deschis la tehnologie i se asociază și eShop-ul de soluții fixe pentru clienții Vodafone Business, de unde pot fi achiziționate exclusiv online servicii de internet și televiziune, la prețuri speciale.

Etichete: , , , , , ,