Vodafone România: Testare gratuită 4G LTE în România

Scris de | 22 octombrie, 2012
Vodafone România: Testare gratuită 4G LTE în România

Vodafone România a anunţat începerea testării reţelei 4G LTE de către clienţii operatorului de telefonie mobilă. Începând cu data de 31 octombrie, Vodafone va oferi posibilitatea de a naviga pe internet de pe smartphone sau tabletă la viteze de până la 75 Mbps.

Până la lansarea comercială a serviciilor LTE, care va avea loc la începutul anului viitor, clienţii Vodafone vor putea sa testeze serviciile 4G, la viteze de pana la 75 Mbps. Din 2013, Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps. Operatorul de telefonie mobilă a anunţat de asemenea faptul că reteaua LTE opereaza in banda de frecventa de 1800 MHz si a fost implementata cu echipamente Huawei.

Iñaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania, a declarat într-un comunicat de presă oficial: „Vodafone a instalat si a testat cu succes reteaua LTE in principalele orase ale tarii. Clientii nostri, persoane individuale si companii, se vor putea bucura inca de acum de viteze mai mari si de o experienta imbunatatita, cu serviciile 4G.”

Din păcate, cei de la Vodafone nu au anunţat oraşele în care va fi disponibilă conexiunea 4G.

Etichete: , , , , ,