Peste 200 de milioane de dispozitive Apple rulează acum iOS 6

Scris de | 24 octombrie, 2012
Peste 200 de milioane de dispozitive Apple rulează acum iOS 6

Cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS a fost instalată deja în peste 200 de milioane de terminale protabile Apple. Numărul astronomic a fost anunţat aseară de către CEO-ul companiei, Tim Cook.

Se pare că toată tevatura cu noile hărţi din iOS 6 nu a convins pe nimeni să rămână la iOS 5. La doar puţin peste o lună de la lansarea oficială a iOS 6, numărul de dispozitive care rulează actualmente sistemul de operare a trecut de peste 200 de milioane. Aceasta este cea mai de succes actualizare la o nouă versiune a platformei dezvoltate de Apple din istoria companiei din Cupertino.

Noua versiune a platformei e compatibilă cu următoarele produse: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch din generaţia a patra şi a cincea, iPad mini, iPad 2 şi iPad. Desigur, unele caracteristici nu vor funcţiona pe toate dispozitivele.

Citeşte mai multe despre cele mai importante caracteristici ale iOS 6 la adresa: http://www.connect.ro/2012/09/13/ios-6-soseste-pe-19-septembrie-afla-aici-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-noul-sistem-de-operare/

Etichete: , , , , ,