Call of Duty Black Ops 2 te transformă în star pe YouTube

Scris de | 12 noiembrie, 2012
Call of Duty Black Ops 2 te transformă în star pe YouTube

Call of Duty Black Ops 2, cel mai nou joc din seria de shootere Activision, îţi va permite să îţi transmiţi faptele de arme live, direct pe YouTube, fără a avea nevoie de  software sau hardware suplimentar.

Vei putea oferi streaming cu comentariu audio a gameplay-ului iar clipurile vor putea fi urmărite de spectatori pe YouTube, într-o încercare de a oferi un plus de suport pentru sporturile electronice. Desigur, sistemul este dedicat în principal gamerilor profesionişti, ale căror partide ar avea şi sanse de a atrage public. Potrivit lui Sang Kim, YouTube, acesta este un pas important pentru comunitatea eSports. Comunitate ce strânge mii de oameni pe stadioane în Coreea, în cazul partidelor de Starcraft.

Call of Duty Black Ops II inovează şi la alte capitole, fiind primul joc al seriei care plasează o parte a poveştii în viitor, mai precis în anul 2025. Ne putem aştepta la atacuri cibernetice, drone, armuri invizibile şi roboţi de luptă, într-un scenariu ticsit cu secvenţe create pentru a te lăsa cu gura căscată. Un favorit al fanilor – modul Zombies – revine şi el într-o variantă îmbunătăţită.

Black Ops 2 va avea lansarea mâine în SUA, pe consolele PlayStation 3, Xbox 360 şi PC-uri.  Cei care nu au avut încă ocazia să arunce o privire pot urmări trailerul aici.

Etichete: , , , ,