iTunes 11, gata de download: Mai proaspăt și mai rapid

Scris de | 30 noiembrie, 2012
iTunes 11, gata de download: Mai proaspăt și mai rapid

iTunes 11 este disponibil pentru download, sosind pe PC-urile fanilor Apple după o amânare cauzată de unele modificări de ultim moment.

Dincolo de o nouă icoană și un look mai organizat și mai modern, playerul-magazin al companiei din Cupertino a trecut printr-o serie de schimbări și în zonele esențiale (stabilitate, viteză), în contextul în care majoritatea utilizatorilor considerau iTunes ca principala slăbiciune în ecosistemul Apple.

Primul lucru pe care îl vei  descoperi este noua secțiune de albume unde artwork-urile ies mult mai bine în evidență iar detalii sunt ascunse în spatele unui meniu care se extinde la click. Apple a creat un nou mini player mai inteligent (detalii despre următoarea piesă cu Up Next) și mai ușor de localizat, iar prin integrarea iCloud vei avea acces în Library la melodiile cumpărate de pe orice alt dispozitiv Apple.

App Store-ul din iTunes 11 a trecut la rândul său printr-un upgrade major pe partea estetică, iar noi adiții sunt posibilitatea de a vedea un istoric pentru melodiile pe care le-ai previzualizat sau sugestiile îmbunătățite pentru muzică, filme și aplicații.

Pentru cei ce au deja iTunes instalat pe PC updgrade-ul la iTunes 11 ar trebui să fie semnalizat în momentul în care deschizi aplicația, însă programul este disponibil pentru download și direct de pe site-ul Apple.

Etichete: , ,