LG Optimus G: Peste 1 milion de unităţi vândute

Scris de | 21 ianuarie, 2013
LG Optimus G: Peste 1 milion de unităţi vândute

Conform unui anunţ din partea companiei LG Electronics, terminalul high-end LG Optimus G s-a vândut până în prezent în număr de peste 1 milion de unităţi vândute. Bilanţul vânzărilor e cu atât mai impresionant dacă luăm în considerare faptul că modelul cu procesor quad-core, ecran de 4.7 inchi şi cameră de 13 megapixeli a fost lansat în luna septembrie a anului trecut.

În comparaţie cu iPhone 5, care s-a vândut în China în număr de peste 2 milioane de unităţi în doar trei zile de la lansare, vânzările modelului Optimus G sunt modeste, însă reprezintă un progres pentru divizia de smartphone-uri a companiei sud-coreene.

LG Optimus G (LG-F180) are la bază un procesor quad-core Qualcomm la 1.5GHz completat de 2GB memorie DDR2. Displayul extins de 4.7 inch IPS TrueHD are rezoluţia de 1280 x 768 pixeli, iar telefonul oferă şi două camere, din care cea principală are nu mai puţin de 13 megapixeli. Pentru a reduce şi mai mult dimensiunile aparatului LG a folosit o tehnologie ce elimină din spaţiul dintre display şi integrate, rezultatul fiind o carcasă de 131.9 * 68.9 * 8.45mm cu o greutate de 145 de grame.

Etichete: , , , ,