Samsung Galaxy Fame și Galaxy Young: Ecrane sub 4 inchi și Android 4.1

Scris de | 5 februarie, 2013
Samsung Galaxy Fame și Galaxy Young: Ecrane sub 4 inchi și Android 4.1

samsung galaxy youngSamsung lansează un duo dedicat tinerilor, modelele Galaxy Young și Galaxy Fame, cu specificații din zona medie și sistem de operare Android 4.1.

Cele două smartphone-uri țintesc un raport calitate preț cât mai bun, sosind în carcase elegante, compacte, în nuanțe diverse (roșu, albastru), cu display-uri tactile de sub 4 inchi și  Jelly Bean completat de Motion UI-ul celor de la Samsung.

Galaxy Young oferă un ecran TFT de 3.27 inchi, un procesor de 1 GHz cu 768 MB memorie RAM, 4GB memorie internă plus slot microSD, o cameră de 3 MP și conexiuni Bluetooth 3.0, WiFi  802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct. Nu lipsește nici GPS-ul.

Cel de-al doilea model, Galaxy Fame, se remarcă printr-un ecran puțin mai mare, de 3.5 inchi, un procesor identic dar doar 512 MB RAM (e greu de înțeles de ce această constantă joacă cu specificațiile doar pentru a crea o falsă diversitate). Camera este la rândul ei superioară, cu 5 MP, autofocus și bliț, lista de conexiuni include și NFC, iar GPS-ul dispune de sistem Glonass.

Ambele smartphone-uri au baterii de 1300 mA.

Prețurile pentru Samsung Galaxy Young și Galaxy Fame sunt momentan nespecificate.

Etichete: , , , ,