Tegra 4 obţine rezultate senzaţionale în benchmark-uri

Scris de | 28 februarie, 2013
Tegra 4 obţine rezultate senzaţionale în benchmark-uri

Tegra 4Anunţate la începutul acestui an, noile procesoare Nvidia Tegra 4 vor fi disponibile în tablete şi smartphone-uri abia peste câteva luni, însă acest lucru nu ne împiedică să ne pierdem entuziasmul. Mai ales dacă aruncăm o privire peste rezultatele obţinute de Tegra 4 în benchmark-uri.

Redactorii de la The Verge şi Engadget au avut ocazia să testeze câteva tablete cu noile procesoare Tegra în cadrul Mobile World Congress, iar cifrele sunt cel puţin impresionante.

Vorbim despre scoruri de 3-4 ori mai mari decât cele obţinute de modelele cu Tegra 3, atât în Quadrant cât şi AnTuTu sau CF-Bench. Punctajul din Sun Spider, care îţi permite să îţi faci o idee despre viteza web browsing-ului, este şi el senzaţional.

Potrivit comunicatului de lansare Nvidia Tegra 4, fostul codename Wayne, crește de 6 ori performanțele pe partea grafică, cu 72 de core-uri GPU și are la bază noul quad core ARM Cortex A15, care promite la rândul său un boost de putere de 2.6x pentru navigarea pe web și aplicații mobile. Noul  Battery Saver Core reduce la rândul său consumul cu până la 45%.

Vom reveni cu propriile noastre rezultate în momentul în care vom primi primele gadgeturi cu Tegra 4.

Etichete: , ,