Facebook se bucură de un număr de peste 250 de milioane de gameri lunar

Scris de | 27 martie, 2013
Facebook se bucură de un număr de peste 250 de milioane de gameri lunar

facebook gamesJocurile din Facebook devin din ce în ce mai populare în rândul utilizatorilor. Conform unui anunţ făcut de reprezentanţii reţelei de socializare în cadrul conferinţei Game Developer Conference din San Francisco, actualmente există peste 250 de milioane de oameni care se joacă pe site-ul creat de Mark Zuckerberg.

Acest număr reprezintă o creştere substanţială în comparaţie cu anul trecut, când numărul de utilizatori care se jucau pe Facebook era de 205 milioane. Astfel, dintre toţi cei care accesează zilnic site-ul, peste 20% folosesc această formă de divertisment social.

Actualmente, există aproximativ 200 de milioane de jocuri pe Facebook. Reprezentanţii companiei lui Mark Zuckerberg preconizează că acest număr va creşte în lunile următoare, având în vedere faptul că majoritatea producătorilor de jocuri pentru smartphone-uri sau tablete au început să lanseze versiuni pentru reţeaua de socializare.

În plus, compania a devăluit faptul că urmează să lanseze o secţiune specială pe Timeline-ul utilizatorilor, dedicată jocurilor sociale.

Etichete: , , , ,