GRID 2: Un nou trailer lansat online

Scris de | 29 martie, 2013
GRID 2: Un nou trailer lansat online

GRID2Dezvoltatorul de jocuri Codemasters a lansat pe Youtube cel mai nou trailer pentru jocul GRID 2. Mostra video oferă imagini de Road Racing din cele mai importante piste europene, precum şi o gamă întreagă de maşini de clasă mondială.

Cu titlul „GRID 2: European Expansion”, noul trailer oferă detalii despre Road Races pe Coasta de Azur, în care jucătorii trebuie să concureze prin tuneluri tăiate în stâncă și să navigheze la viteză maximă pe rampe și pante abrupte, serpentine și ace de păr.

Categoria Street Racing este prezentată în centrul Parisului, și este aduă la viață prin zgomotul asurzitor al motoarelor, în timp ce bolizii ating viteze maxime pe bulevardele superbe ale capitalei franceze, accelerează puternic în dreptul Arcului de Triumf și intră în depăşiri pe lângă Turnul Eiffel.

La rândul său, categoria Track Racing este excelent reprezentată de Circuitul Internațional Algarve din Portugalia, care apare pentru prima dată pe console, în GRID 2. Cunoscut și sub denumirea Portimao Circuit, acest traseu cu design de ultimă oră, în valoare de 250 de milioane de dolari, a fost inaugurat în 2008. La scurt timp, a devenit faimos în întreaga lume, ca unul dintre cele mai spectaculoase circuite pentru curse auto, mulțumită ondulării constante și zonelor largi, special concepute pentru depășiri.

Din categoria de trasee și circuite europene din GRID 2 vor face parte și Brands Hatch (Track Racing), Barcelona (Street Racing) și Red Bull Ring (Track Racing).

În plus, noul video prezintă două dintre cele patru Touring Cars, angajate în cursă. În clasa Super Touring Cars, Volvo S60 BTCS – unul dintre cele mai performante modele din BTCS și racer-ul de top al celor de la Volvo – luptă strâns împotriva lui Gomez Competition, un bolid pur-sânge produs special de către GC Automotive, în Herault – sudul Franței, și ale cărui performanțe le rivalizează pe cele ale modelelor marilor producători mondiali.

GRID 2 va putea fi achiziţionat în variante pentru PC, PS3 și Xbox 360 începând cu data de 31 mai.

Urmareste mai jos noul trailer pentru GRID 2:

 

Etichete: , , , ,