Logitech lansează Harmony Ultimate și Smart Control

⇣ Sari la articol

Logitech Harmony Ultimate 2Logitech lansează noile telecomenzi inteligente Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control cu ajutorul cărora poţi porni televizorul, rula un film și în funcție de genul acestuia, poți ajusta luminile pentru a crea ambianța dorită.

Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub și Harmony Smartphone App ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile ce au ușile închise și acces direct la consolele de gaming de la telecomanda universală și smartphone. De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue la luminozitatea și culoarea dorite.

Cele două telecomenzil sunt compatibile cu peste 225,000 de dispozitive home-entertainment și peste 5000 de branduri. Ambele includ Harmony Hub, ce utilizează tehnologia wireless Bluetooth pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii și Wii U. Harmony Hub controlează dispozitivele cu infraroșu ce stau în spatele comodelor închise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App cu care poți transforma smartphone-ul într-o telecomandă universală.

Aptă să controleze până la 15 dispozitive, Logitech Harmony Ultimate este o telecomandă cu un ecran color tactil de 2,4 inch ce permite control asupra programelor de televiziune, filmelor si muzicii. Poți programa sistemul de iluminare Philips Hue în funcție de activitățile de divertisment, permițându-ți să ajustezi lumina din încăpere la fel de ușor cum schimbi volumul de la televizor. Alte funcții exclusive includ feedback cu vibrație astfel încât să știi că telecomanda a primit comenzile tactile și butoane programabile pentru apăsări lungi și scurte, dublând astfel funcțiile disponibile.

Logitech Harmony Smart Control și Harmony Smartphone App îți transformă telefonul iOS sau Android într-o telecomandă universală, oferind control personalizat pentru opt dispozitive din toată casa, cu ajutorul smartphone-ului.

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibilă în Europa din luna mai la un preț recomandat de 279 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibilă din luna mai la un preț recomandat de 129 Euro.