Blackberry Q10 este disponibil la Vodafone incepand de astazi

Scris de | 28 mai, 2013
Blackberry Q10 este disponibil la Vodafone incepand de astazi

Vodafone a anuntat astazi disponibilitatea Blackberry Q10 in ofera lor. Primul terminal cu sistemul de operare BB10 si tastatura QWERTY poate fi achiztionat de catre clientii business incepand de la 49 de euro impreuna cu abonamentul Red Plus, iar clientii persoane fizice pot cumpara terminalul incepand cu 99 de euro cu abonamentul RED 65.

blackberry q10 vodafone

Abonamentul recomandat pentru zona consumer, RED 65, aduce minute si SMS-uri nelimitate, 4 GB internet pe mobile, 250 de minute internationale, 50 de GB spatiu de stocare in Vodafone Cloud, muzica nelimitata cu Zonga, protejarea informatiilor personale cu Vodafone Protect si asigurare mobila inclusa, pentru 65 euro/luna si achizitionarea telefonului la 99 de euro.

Blackberry Q10 este primul smartphone cu tastatura QWERTY care ruleaza noul sistem de operare, Blackberry10. Terminalul, compatibil 4G, este disponibil in alb si negru si aduce aspectul clasic Blackberry, cu tastatura QWERTY si ecran tactil de 3.1 inci. Specificatiile tehnice includ un procesor dual-core tactat la 1.5 GHz, GPU PowerVR SGX544, 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare (poate urca pana la 64 GB cu ajutorul unui card microSD).

Pretul fara semnarea unui contract la Vodafone este de 584 euro.

 

Etichete: , , , , , ,