LG Nexus 4 Alb, anuntat astazi oficial

Scris de | 28 mai, 2013
LG Nexus 4 Alb, anuntat astazi oficial

 

lg-nexus-white-romaniaDupa numeroase zvonuri si fotografii care au aparut pe Internet in jurul evenimentului Google I/O, LG a anuntat astazi lansarea oficiala a Nexus 4 in varianta de culoare alba.

Nexus 4 alb ofera consumatorilor aceeasi experienta Google intr-o alternativa de culoare mai atractiva si eleganta”, a declarat Dr. Jong-Seok Park, presedinte si CEO al LG Mobile Communications. Nexus 4 aduce un ecran True HD IPS Plus de 4.7 inci cu rezolutie 1280 x 768 pixeli si o densitate a pixelilor de 320 ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz, GPU Adreno 320 2 GB memorie RAM si o baterie de 2100 mAh.

LG Nexus 4 alb va fi lansat pe 29 mai in Hong Kong, urmand sa fie disponibil si in magazinele din Asia, America de Nord, Europa si Orientul mijlociu in urmatoarele saptamani.

Terminalul este disponibil in Romania incepand cu 1.550 lei pentru varianta de 8 GB si ofera cea mai pura experienta Android. Conform oficialilor LG, Nexus 4 a stabilit standardul smartphone-urilor cu Android 4.2 Jelly Bean. Un review realizat de noi poate fi citit aici.

Etichete: , , , , , , ,