Maguay lanseaza noi desktop-uri cu procesoare Haswell

Scris de | 6 iunie, 2013
Maguay lanseaza noi desktop-uri cu procesoare Haswell

Maguay GamePower EXhMaguay a anuntat astazi o noua linie de desktop-uri OfficePower, eXpertStation, GamePower si PowerStation cu procesoare Intel Core din generatia a patra.

Încă odată Maguay își respectă principiile de business, de a  integra cele mai noi tehnologii în liniile sale de produse, în cel mai scurt timp cu putinţă. Astfel, astăzi lansăm pe piață linia de sisteme de desktop bazate pe generația a 4-a Intel® Core™, imediat după lansarea oficială Intel. Produsele lansate astăzi aduc câştiguri mari de performanţă, lucru sprijinit în principal pe faptul că noile procesoare integrază o nouă versiune a chipset-ului grafic, care oferă o performanţă de două ori mai mare comparativ cu generaţia anterioară Intel® HD Graphics. Tehnologiile noi puse astăzi la dispoziţia publicului, aduc putere sporită de procesare, performanţe mult mai ridicate şi un consum de energie redus.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay Impex.

Noile dekstop-uri, cu microarhitectura Haswell si proces de fabricatie pe 22nm ofera performante mai bune in comparatie cu generatia anterioara si sunt destinate catre zona business, dar si zonei de gaming sau celor care folosesc aplicatii de grafica 2D/3D sau CAD/GIS.

OfficePower EX este un sistem orientat către zona de business care poate fi configurat cu  procesoarele Intel Core i5 şi i7 din noua generație. Noul desktop Maguay încorporează tehnologii necesare pentru mediul de business: Trusted Platform Module, Active Management, Intel vPRO cât și alte funcționalități importante mediului de afaceri.

ExpertStation este un PC multimedia performant care poate fi configurat cu  procesoare Intel Core i5 sau i7 din noua generație. Grafica integrată Intel HD Graphics 4600 este mult imbunătățită față de generația a-3-a și există multiple opțiuni de configurare cu plăci grafice nVIDIA, pentru cei ce au nevoie de un accelerator grafic dedicat. Componentele exclusiv Intel, de ultimă generație, asigură fiabilitate și compatibilitate perfectă.

GamePower EXh și GamePower MDh sunt 2 sisteme de gaming bazate pe noile procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 4-a și pe cele mai puternice acceleratoare grafice de la nVIDIA. Aceste sisteme garantează o experiență de gaming desăvârșită, ce satisface cu brio chiar și exigențele gamerilor profesioniști.

PowerStation X1.E3 este o stație de lucru performantă, bazată pe procesoare din seria Intel® Xeon™ și Intel® Core™ microarhitectură Haswell, plăci grafice profesionale Quadro sau GeForce GTX de la nVIDIA. PowerStation X1.E3 garantează un suport computațional de excepție atât în aplicații de grafică 2D/3D cât și de tip CAD/GIS.

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , , ,