Samsung Galaxy S4 Zoom lansat oficial: Zoom Optic 10x, senzor de 16 MP, stabilizator optic de imagine

Scris de | 12 iunie, 2013
Samsung Galaxy S4 Zoom lansat oficial: Zoom Optic 10x, senzor de 16 MP, stabilizator optic de imagine

Samsung Electronics a anuntat astazi lansarea dispozitivului Galaxy S4 Zoom, un terminal care combina performanta lui Galaxy S4 cu capacitate fotografica superioara. S4 Zoom vine cu un zoom optic 10x, un senzor de 16 megapixeli, blit Zenon si un stabilizator optic de imagine pentru a oferi cea mai buna captare de fotografii pe un smartphone.

GALAXY S4 zoom_camera

Noul model S4 Zoom ajunge pe piata inaintea terminalelor de la Nokia cu asa-zisa camera EOS Pureview, care tintesc o piata a celor care-si doresc o camera puternica pentru captarea celor mai importante momente. Samsung patrunde pe aceasta piata dupa o experienta Galaxy Camera, o camera care avea la baza sistemul de operare Android.

GALAXY S4 zoom photo1

Zoom Ring este una dintre caracteristicile cheie de pe noul model. Atunci cand te afli in mijlocul unei convorbiri telefonice si doriti sa captati un moment, tot ce trebuie sa faceti este sa rasuciti Zoom Ring pentru a activa functia In-Call Photo Share, permitand fotografiera si distribuirea prin MMS catre persoana cu care vorbiti. Tot Zoom Ring se foloseste si pentru a activa functia Quick Launch  sau modurile de fotografiat (Auto, Gallery, Smart Mode).

Zoom Optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli si stabilizator optic de imagine (OIS), toate acestea vor aduce cele mai bune fotografii de care este in stare un smartphone la ora actuala.

GALAXY S4 zoom photo2

Sunt disponibile moduri pentru fotografie, unele imprumutate de la S4, altele speciale pentru noul model: Smart Mode – fotografiere artistica fara grija setarilor, Drama Shot – fuzionarea fotografiilor succesive in miscare, Action Freeze – pentru captarea unei actiuni in viteza sau Smart Mode Suggest – sugerarea celor mai bune optiuni pe baza factorilor de lumina, distanta focala sau detectarea fetei.

Android 4.2 Jelly Bean este sistemul pe care ruleaza Samsung Galaxy S4 Zoom, iar impreuna cu interfata TouchWiz ofera aceeasi experienta care sta la baza intregii familii Galaxy S4.

GALAXY S4 zoom_front

In ceea ce priveste specificatiile tehnice complete, S4 Zoom are ecran de 4.3 inci qHD sAMOLED cu rezolutie 960 x 540 pixeli, un procesor 1.5 GHz, camera principala de 16 megapixeli siuna frontala de 1.9 megapixeli, 8 GB memorie interna ( + microSD pana la 64 de GB), 1.5 GB memorie RAM, baterie de 2330 mA, 15.4 mm grosime si o greutate de 208 grame cu bateria standard.

Nu sunt momentan oferite informatii oficiale despre disponibilitate si pret.

 

Etichete: , , , , , ,