Lenovo ThinkPad S531: Primul ultrabook de 15 inci de la Lenovo

Scris de | 19 iunie, 2013
Lenovo ThinkPad S531: Primul ultrabook de 15 inci de la Lenovo

Lenovo a anuntat astazi lansarea modelului ThinkPad S531, un ultrabook cu rama subtire si margini rotunjite, cu optimizare pentru Windows 8 si un procesor cu 15% mai puternic decat generatiile anterioare. Noul model este lansat in apropierea show-ului Xander Zhou Fashion de la Londra Fashion Week, in legatura cu noua colectie de moda pentru barbati.

lenovo-thinkpad-s531

ThinkPad S531 este alimentat de un procesor Intel Core din generatia a treia, 10 GB memorie RAM si 500 de GB capacitate de stocare. Ecranul Antiglare de 15.6 inci ofera rezolutie Full HD, experienta sunetului este imbunatatita de Dolby Advanced Audio si sunt disponibile doua porturi USB 3.0 pentru transfer rapid de date.

Designul noului ultrabook Lenovo ofera iluzia ca laptopul este suspendat. Rama subtire, marginile tesite pe fata si lateral, capac din aluminiu ofera o impresie premium. Tastatura este dispusa pe sase randuri, cu iluminare si comenzi rapide optimizate pentru Windows 8, iar touchpad-ul mare, suporta gesturile Windows 8.

Lenovo ThinkPad S531 este disponibil pe www.lenovo.com, iar pretul recomandat este de 575 lire (aproximativ 900 de dolari). Configurarea disponibila variaza in functie de tara.

Etichete: , , , ,