Orange Care: Rezervi produsul online, il ridici din magazin

⇣ Sari la articol

orange-careOrange a anuntat astazi lansarea unui serviciu de rezervare online pentru cei care vor sa fie siguri ca gasesc pe stoc prdusul dorit atunci cand ajung in magazine.

“Serviciul este disponibil clientilor Orange care au cont pe www.orange.ro. In plus, si cei care nu sunt client Orange, dar isi creeaza cont pe site-ul www.orange.ro, pot beneficia de serviciul de rezervare online, urmand ca apoi sa mearga in magazine pentru ridicarea produsului”, informeaza Orange Romania.

Rezervarea unui dispozitiv (smartphone sau tableta) se face online prin selectarea produsului dorit si verificarea stocului din magazinul ales prin optiunea „vezi stoc magazine Orange si rezerva produsul”. Daca produsul se afla pe stoc se face rezervarea si, dupa confirmarea produsului, clientul este nevoit sa achite o taxa de rezervare de 50 de lei, TVA inclus. Dupa rezervare clientul primeste pe e-mail un voucher cu aceeasi valoare, valabil 90 de zile, iar acesta poate fi folosit pentru plata produsului rezervat sau ulterior. Produsul este rezervat pentru 72 de ore din momentul platii.

Din portofoliul Orange Care fac parte urmatoarele servicii: Orange Expert, Redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, Sim Agenda Back-up, Transfer de continut, Buy-back pentru telefoane mobile, Backup Kit, Asigurare pentru telefon, modem si tableta si serviciile oferite prin Care Center.

Articole asemanatoare