HTC lanseaza doua noi terminale in gama Desire, modelele 601 si 300

Scris de | 3 septembrie, 2013
HTC lanseaza doua noi terminale in gama Desire, modelele 601 si 300

HTC a anuntat lansarea pe piata doua modele, Desire 601 si Desire 300, un terminal mid-range si unul in zona de entry-level. Desire 601 aduce cateva caracteristici inovatoare pe care le-am vazut la modele One si One mini, iar Desire 300 vine in intampinarea utilizatorilor care doresc un smartphone cu un ecran mai mare (4.3 inchi) dar beneficiaza de un buget mai restrans.

htc-desire-601

Toate zvonurile indicau HTC va lansa cat de curand un HTC One Max, un phablet care sa intre in concurenta cu urmatorul Samsung Galaxy Note. Compania se pare ca nu a dat curs zvonurilor si vedem la IFA doua noi modele, dar si cateva accesorii interesante.

HTC Desire 601 aduce caracteristici care au propulsat modelul One pe podiumul celor mai bune terminale ale acestui an. Din fata are acelasi aspect cu One mini, cu margini usor mai rotunjite, dar spatele aduce mai mult cu One X. In fata avem aceleasi difuzoare stereo, denumite BoomSound si ruleaza aceeasi interfata Sense 5, cu Blinkfeed, Zoe si Videohighlights

Este echipat cu un ecran de 4.5 inchi cu rezolutie qHD, 960 x 450 pixeli,  un procesor dual-core Snapdragon 400 la 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, slot microSD, iar bateria are 2.100 mAh. Dispare din peisaj camera ultrapixel de la HTC One si avem pe Desire 601 o camera cu senzor de 5 megapixeli, dar care realizeaza fotografii la o rezolutie mai mare. Totusi, camera de pe One are pixelii mai mari si capteaza mai multa lumina si acolo, de aici fotografiile la o calitate mai buna.

htc-desire-300-white

HTC Desire 300 vrea sa imbunatateasca experienta de navigare pentru utilizatorii care vor un smartphone entry-level si vine cu un ecran de 4.3 inci si rezolutie 480 x 800 pixeli. Partea de procesare este asigurata de un Qualcomm dual-core la 1 GHz, memoria RAM este de doar 512 MB, iar spatiul de stocare disponibil este de 1.2 GB, iar atasarea unui card microSD devine aproape obligatorie. Nu vine cu functii avansate si caracteristici preluate de la terminalele de top, dar ruleaza interfata Sense 5, cu surse de continut din Blinkfeed.

HTC Desire 601 va ajunge pe piata la operatorii de telefonie mobila si marii retaileri in cateva piete din EMEA incepand cu luna septembrie, in timp ce Desire 300 va fi disponibil pe anumite piete incepand cu luna octombrie.

Etichete: , , , , ,