Vrei ca Moș Crăciun să îți aducă o tabletă, însă nu știi ce să îi ceri? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi prezintă o super ofertă!

Scris de | 19 decembrie, 2013
Vrei ca Moș Crăciun să îți aducă o tabletă, însă nu știi ce să îi ceri? Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îţi prezintă o super ofertă!

Crăciunul se apropie și te gândești să îi dăruiești cuiva drag o tabletă sau poate chiar să fii propriul Moș Crăciun și să îți cumperi una. Ce te faci însă cu toate variantele existente pe piață, cum alegi o tabletă care să fie practică, performantă și să aibă și un preț accesibil în același timp? ThePhoneGeeks îți vin în ajutor cu două super tablete care îndeplinesc toate condițiile de mai sus și, mai mult decât atât, sunt disponibile la ofertă în rețeaua națională de magazine EuroGsm, precum și online.

Advertorial_TPG_imagine

Prima tabletă recomandată este Samsung Galaxy Tab 3 cu diagonala de 7 inch, care, spre deosebire de generațiile anterioare, este mult mai ergonomică, fiind una dintre cele mai subțiri si ușoare tablete de pe piață. Aceasta este disponibilă la prețul de 19 euro (TVA inclus), valabil cu abonamentul pe 2 ani Colibri Explore 25 de la Orange.

Față de majoritatea terminalelor noi din seria Galaxy, pe această tabletă nu rulează Android 4.2, ci versiunea de Android Jelly Bean 4.1.2. De asemenea, datorită slot-ului SIM și a dimensiunilor sale reduse, această tabletă poate fi folosită cu ușurință ca și telefon. Aplicația „telefon” oferă o experiență placută utilizatorului, permițând accesul rapid și facil la tastatură, jurnale, favorite, contacte și mesaje. Camera foto nu diferă prea mult de modelele anterioare, cea principală având rezoluția de 3 megapixeli, iar cea frontală de 1.3 megapixeli.

În ceea ce privește performanțele hardware, Galaxy Tab 3 7.0 funcționează cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, este echipat cu 1Gb RAM, are capacitate de depozitare internă de 8Gb și o baterie de 4.000 mAh. Memoria externă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD până la 32Gb. Există și varianta Tab 3 7.0 cu o memorie internă de 16Gb și cu o memorie externă de până la 64Gb. Din punct de vedere a conectivității, această tabletă prezintă Bluetooth, wireless 802.11 a/b/g/n, GPS, glonass și Wi-fi Direct.

Citește mai departe pentru a vedea recomandările echipei ThePhoneGeeks.

Etichete: , ,