HTC One M8, disponibil în România la magazinele online

Scris de | 31 martie, 2014
HTC One M8, disponibil în România la magazinele online

htc-one-m8

HTC One M8 a ajuns deja în magazinele din România. Unul dintre cele mai dorite terminale ale acestui an este disponibil în cadrul ofertelor online ale magazinelor eMAG, evoMAG și Quickmobile la un preț cuprins între 2.999 și 3.099 lei.

Amiralul taiwanez are cel mai bun preț de achiziție în cadrul magazinului Quickmobile, care îl are afișat în acest moment la un preț de 2.999 lei. evoMAG îl listează la prețul de 3.069, iar cel mai mare magazin online din România, eMAG, îl are la vânzare la prețul de 3.099 lei.

Noul HTC One M8 a fost lansat acum o săptămână și a ajuns să fie disponibil pe piață mai repede decât rivalul Samsung Galaxy S5, chiar dacă smartphone-ul produs de sud coreeni a fost lansat mai devreme, în cadrul Mobile Web Congress pe 24 februarie.

One M8 vine echipat cu un procesor Snapdragon 801 la 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, ecran Full HD de 5 inchi (FHD, 441 ppi) și integrează două camere ultrapixel în partea din spate și una de 5 megapixeli în față. Telefonul este disponibil în versiune de 16 și 32 de GB, dar momentan în România găsim doar versiunea de 16 GB.

Mai multe detalii despre HTC One M8 am oferit la lansare și în comparativul cu predecesorul său, One M7.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,