E-Boda a lansat Full Stream, un dispozitiv care conectează smartphone-ul, tableta și laptopul la TV

Scris de | 12 aprilie, 2014
E-Boda a lansat Full Stream, un dispozitiv care conectează smartphone-ul, tableta și laptopul la TV

E-Boda a anunțat în această săptămână lansarea dispozitivului Full Stream, un device care aduce conținutul de pe smartphone-uri, tablete și laptopuri pe televizor.

Full Stream_5

Cei care vor să urmărească fotografiile, filmele sau prezentările din smartphone la o dimensiune mai mare, pe ecranul televizorului, o pot face, atât wireless cât și prin cablu. Această caracteristică poartă numele de screen mirroring și aduce ecranul smartphone-ului pe TV.

AllShare Cast, AirPlay sau Miracast sunt denumirile pe care le-ati auzit în trecut din partea producătorilor care au mizat pe aceste funcții. Toate aceste denumiri fac referire la transferul wireless al conținutului de pe smartphone/tabletă pe TV, dar este posibilă și conectarea cu ajutorul unui cablu.

Aici vedeți cum puteți conecta un iPhone sau un iPad la televizor pe cablu, iar unele dispozitive cu Android merg conectate via portul obișnuit USB cu ajutorul unui conector suplimentar MHL. Cele mai noi laptopuri cu procesoare Intel utilizează tehnologia Wireless Display și permit streaming Full HD cu ajutorul unor dispozitive (exemplu: Belkin Screencast).

E-Boda Full Stream este un dispozitiv care se conectează prin HDMI la televizor și prin descărcarea aplicației EZCast pe dispozitivul mobil transformă televizorul într-un smart TV. Cea mai interesantă funcție integrată de FullStream este dual-display, o caracteristică care permite realizarea a două acțiuni simultane, adică este capabil să redea un film și în același timp să vorbești la telefon sau să lucrezi la un fișier excel.

E-Boda Full Stream este echipat cu un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128 MB și este compatibil cu dispozitive cu Android 4.0 sau mai actual, iOS 6 sau versiuni ulterioare, Mac 10.7 și Windows Phone XP/7/8. Dezavantajat rămâne Windows Phone, care nu are momentan o aplicație în Store, iar versiunea de Windows nu are toate caracteristicile pe care le aduc versiunile pentru Android și iOS, dar se lucrează în continuare și apar update-uri constante la aplicația EZCast.

Full Stream va fi disponibil la un preț recomandat de 199 lei începând cu luna mai, dar el va fi disponibil la promoții mai avantajoase împreună cu dispozitivele din portofoliul E-Boda.

Etichete: , , , , , , , ,