Noile laptopuri Lenovo FLEX 2 au ajuns pe piață

Scris de | 27 iunie, 2014
Noile laptopuri Lenovo FLEX 2 au ajuns pe piață

Disponibile în variante cu ecrane de 14 ” şi 15,6”, noile laptopuri convertibile Lenovo FLEX 2 atrag atenţia prin rotaţia de 300° de la modul laptop la modul stand şi prin tastaturi iluminate opţionale, elemente ce completează look-ul atractiv al dispozitivelor.

Lenovo Flex 2 15''Modelele impresionează prin imaginile clare datorită ecranului wide full HD luminos, cu rezoluţie 1920 x 1080 pixeli. Utilizatorii pot opta pentru plăci video NVIDIA GeForce pe modele ce integrează cea de-a patra generaţie de procesoare Intel Core i7, pentru o experienţă de divertisment impresionantă, cu jocuri şi clipuri video ce rulează fluid şi rapid. FLEX 2 oferă o experienţă superioară comparativ cu modelele anterioare datorită unui număr de îmbunătăţiri în zonele de procesare, stocare şi memorie. Pentru procesare rapidă şi eficientă, laptopurile FLEX 2 oferă o selecţie de procesoare Intel, trei opţiuni diferite de stocare – HD-uri de până la 1 TB, stocare SSHD hibridă sau stocare pe SSD-uri de până la 256 GB – totul completat de o autonomie extinsă.

„Noile FLEX 2 le oferă utilizatorilor două dispozitive de excepţie – un laptop cu funcţii complete, multitouch şi un mod suplimentar stand – într-un singur gadget cu un preţ accesibil”, a declarat Dilip Bhatia, Vice Preşedinte, worldwide marketing şi design, PC Group, Lenovo.  „Noi funcţii, cum ar fi un ecranul de înaltă rezoluţie, cu claritate mare şi cele mai noi tehnologii de procesare îl transformă într-un partener ideal pentru a gestiona nevoile digitale ale utilizatorilor”, a completat el.

Noile laptopuri sunt disponibile în stocul și rețeaua partenerilor ELKOTech din luna iunie la prețuri recomandate de retail ce încep de la 2.599 de lei pentru varianta de 14” și de la 2.799 de lei pentru varianta de 15,6”.

Etichete: , , , ,