Samsung lansează Galaxy S5 mini

Scris de | 1 iulie, 2014
Samsung lansează Galaxy S5 mini

Samsung anunță lansarea Galaxy S5 mini, versiunea compactă a celui mai nou vârf de gamă Samsung.

Galaxy S 5 mini

Echipat cu un ecran Super AMOLED HD de 4,5 inchi (720 x 1280 pixeli), Galaxy S5 mini oferă o experiență de vizualizare deosebită, iar dimensiunile sale compacte le oferă utilizatorilor confort sporit și atunci când este folosit cu o singură mână. Ca și Galaxy S5, noul Galaxy S5 mini este certificat IP67, oferă funcția Ultra Power Savig Mode, senzor de puls, cititor de amprentă și permite conectarea cu cele mai noi accesorii Samsung.

Galaxy S5 mini vine cu Android 4.4 (KitKat) și este echipat cu procesor Quad Core de 1,4 GHz și 1,5 GB RAM pentru multi-tasking eficient. Camera foto de 8 megapixeli realizează fotografii și filmulețe clare, iar compatibilitatea cu rețelele LTE 4 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca rapid filme și jocuri. Dimensiunile sunt de 131,1 x 64,8 x 9,1mm, iar greutatea este de 120 grame.

Galaxy S5 mini va fi disponibil în Rusia de la începutul lunii iulie, urmând să fie ulterior disponibil și în alte țări. La lansare, dispozitivul va putea fi cumpărat în variantele de culoare Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue și Copper Gold.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,