Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Scris de | 24 octombrie, 2014
Orange lansează iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi.

iPhone 6 (2) Odată cu oferta curentă pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregătit noi avantaje pentru clienți:

  • prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se oferă un voucher cu valoare mai mare
  • 2 luni gratuite la Asigurarea basic
  • 3 luni gratuite pentru opțiunea Universe HD Go prin care pot urmări programe, filme, seriale și emisiuni TV în mișcare

Programul Buy-back e valabil pentru clienții care vor să-și schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comercială pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primește un voucher în valoare de 280 euro, la cumpărarea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achiziția iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Panteră 41, pe 2 ani, în loc de 349 euro.

Pentru clienții existenți care doresc să achiziționeze ultimul model de iPhone, Orange oferă noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpăra un nou iPhone oricând, indiferent de perioada contractuală actuală. Cu Early Upgrade clienții pot achiziționa un telefon nou la preț Thank You oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Tarife (în euro) şi detalii pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus:

Untitled

Precomenzile pentru noile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus se pot lansa începând de astăzi, 24 octombrie, pe www.orange.ro/iphone, şi produsele vor fi disponibile din 31 octombrie 2014.

 

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , , , , ,