Evolio Neos, un model ultra-plat și foarte accesibil

Scris de | 10 noiembrie, 2014
Evolio Neos, un model ultra-plat și foarte accesibil

Evolio își mărește portofoliul de produse prin lansarea unui nou smartphone: Neos. Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu și elegant, cu lateralele ecranului înguste și margini rotunjite. Aspectul glamour al smartphone-ului este oferit de alăturarea dintre carcasa mată și antireflex, cu textură anti-alunecare, și ecranul strălucitor.

Smartphone Evolio-Neos

Modelul mai atrage atenția printr-un design elegant, cu o grosime de doar 7,9 mm și o echipare hardware de ultimă generație. Astfel, dispune de un procesor Broadcom de ultimă generație cu patru nuclee și frecvența de 1,2 GHz, 1 MB de memorie RAM și spațiu intern de stocare 8 GB (poate fi extins prin card microSD până la 64 GB). Smartphone-ul rulează Android KitKat și vine cu un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice.

Mai găsim o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și stabilizare electronică, ce permite realizarea de fotografii excepționale, fiind susținută și de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, și altele, sau prin modificarea expunerii, clarității, contrastului, umbrelor, tonalității, saturației și a altor elemente ale fotografiilor realizate. Bateria este de 2000 mAh și oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri.

Noul smartphone Evolio este echipat cu receptor GPS de ultimă generație ce permite o foarte rapidă și precisă localizare prin conectarea la două sisteme de poziționare prin satelit: GPS și GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face în condiții optime.

Smarthone-ul este disponibil atât în varianta Dual Sim cât și în varianta single SIM sub numele de Neos One, acesta din urmă va fii comercializat cu abonament în  rețele afiliate operatorilor de telefonie mobilă. Prețul recomandat pentru Evolio Neos este de 579 lei, iar pentru mai multe informații accesați www.evolio.ro.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , , ,