#CES2015: Sony a anunțat noi dispozitive SmartWear

Scris de | 6 ianuarie, 2015
#CES2015: Sony a anunțat noi dispozitive SmartWear

Printre prototipurile de dispozitive SmarWear, Sony a prezentat anul acesta, la CES în Las Vegas, Smart B-Trainer – un dispozitiv ușor, ce poate fi purtat pe cap, creat pentru pasionații de jogging.

sony trainer

Dispozitivul este echipat cu senzori de mișcare și player audio și are ca scop încurajarea sportului ca rutină. Acesta selectează melodii potrivite tempo-ului de alergare și ritmului cardiac al utilizatorului și oferă, de asemenea, indicații pentru diferite programe de antrenament.

De asemenea, la standul Sony din cadrul CES va fi expus pentru prima data pentru public dispozitivul concept SmartEyeglass Attach. Creat pentru cei care fac sport, acest dispozitiv valorifică expertiza unică a Sony în domeniul tehnologiei OLED și poate fi integrat în ochelarii produși de terțe companii. Acesta oferă utilizatorilor informații importante pe un ecran color de înaltă rezoluție. Dispozitivul este creat atât pentru cei care vor să îl folosească în interior, cât și pentru cei care practică sporturi în aer liber și este preconizat pentru lansare până la finalul anului fiscal următor, când Sony va intra pe segmentul dispozitivelor SmartWear.

Etichete: , , ,