Samsung a primit 80 de premii la CES 2015

⇣ Sari la articol

Samsung a primit premiul Best of Innovation, 31 de premii Best of Home Entertainment și multe alte premii pentru tehnologii care fac posibilă o casă smart, conectată.

Samsung CES 2015

Produsele care au intrat în competiția CES Innovation au fost jurizate de designeri industriali, ingineri și membrii media, la 28 de categorii, în funcție de criterii precum design-ul și tehnologia produselor electronice de larg consum. Alte premii au fost acordate individual de organizații din industrie și de media, pentru tehnologii care s-au făcut remarcate la evenimentul din acest an.

Printre multele premii se numără următoarele:

  • Televizorul Samsung’s JS9500 a primit peste opt premii, printre care și Best of CES din partea Ubergizmo, Best Television de la Digital Trends și Editors’ Choice la CES din partea Reviewed.com.
  • Televizorul Samsung UN105S9B de 105 inci, primul și cel mai mare televizor SUHD din lume, care se îndoaie, a fost onorat cu premiul Best of Innovation la categoria Video Displays.
  • Mașina de spălat Active Wash a primit trei premii: Top Tech la CES 2015 din partea Digital Trends, Best of CES 2015 din partea Mashable și Editors’ Choice din partea Reviewed.com.
  • Cuptorul Samsung Flex Duo Dual Door a primit trei premii: Best of Innovation, Editors’ Choice din partea Reviewed.com și Top Pick din partea Techlicious.
  • SSD-ul portabil Samsung a primit opt premii, printre care se regăsesc și Best of CES Best Storage Device de la PC Mag, Editors’ Choice de la Reviewd.com și Top Picks de la Techlicous.
  • Laptopul Samsung ATIV Book 9 a primit patru premii: Top Tech of CES 2015 Finalist din partea Digital Trends, Best Laptops la CES 2015 din partea Pocket-Lint, Best of Innovation de la Tech Times și Top Pick de la Windows Central.
  • SmarThings a primit premiul Editors’ Choice de la Reviewed.com.