Vodafone, certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă din România

Scris de | 11 februarie, 2015
Vodafone, certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă din România

Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate rețelele mobile din România.

vodafone

“Strategia noastră este de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de rețea din România și acest certificat furnizat de către un auditor independent ne confirmă eforturile continue și demonstrează avansul Vodafone la nivelul întregii piețe. Încă de la lansarea Supernet 4G, am observat că traficul de date crește constant, în timp ce expansiunea continuă a rețelei 4G a determinat o creștere substanțială atât a consumului de date 4G, cât și a numărului de utilizatori 4G”, a declarat  Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România.

În comparație cu alte rețele din România, măsurătorile arată că rețeaua Vodafone România a obținut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfășurat de auditorul independent P3 communications.  În urma dezvoltărilor continue ale Supernet 4G și a extinderii rețelei 4G, utilizatorii Vodafone România se bucură acum de cea mai  bună experiență de voce și date, în rețelele 2G, 3G și 4G.

Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara, precum și pe șoselele dintre aceste orașe.

Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications. Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizatp companiei Vodafone România de către P3 communications, în urma măsurătorilor performanței rețelei.

certificat

 

Etichete: , , , , ,