Evolio lansează un GPS auto cu update gratuit pe viață

Scris de | 12 februarie, 2015
Evolio lansează un GPS auto cu update gratuit pe viață

Evolio prezintă Hi-Speed 4.3, sistemul de navigație auto cu posibilitate de update gratuit al hărților, pe viață. Dispozitivul are ecran de 4,3 inchi și este echipat cu soft-ul de navigație Mireo Don’t Panic și harta completă a Europei.

gps evolio-hi-speed-4,3inch

Sistemul de navigație Evolio Hi-Speed 4.3 este dotat cu un procesor puternic, Mstar 2531 la o frecvență de 800MHz, ce asigură o navigare continuă în meniu și o căutare rapidă a rutelor către adresa dorită. Dispozitivul are o interfață prietenoasă și intuitivă fiind foarte ușor de utilizat. Motorul de căutare al adreselor este construit asemenea unui browser web, acesta făcând sugestii de căutare în funcție  de literele introduse. Calcularea rutelor pe hărțile GPS-ului pentru o călătorie ce traversează întreaga țară durează doar câteva secunde. Evolio Hi-Speed 4.3 include și avertizări privind depășirea limitei de viteză, prezența camerelor radar și, totodată,  arată și numeroase puncte de interes precum restaurante, unități de cazare și altele.

„Prin lansarea acestui nou sistem de navigație, Evolio își reafirmă interesul pentru piața locală de sisteme GPS, care a înregistrat o ușoară creștere a numărului de unități anul trecut, ajungând la aproximativ 70.000. Această creștere a fost generată de utilizatorii care au ales folosirea unui GPS în detrimentul costului conexiunii de date a unui smartphone, în special în roaming unde prețurile sunt ridicate. Practic, investiția într-un sistem de navigație Evolio se amortizează rapid, în funcție de destinația aleasă, iar prin serviciul de update gratuit pe viață nu există costuri ulterioare,” a spus Liviu Nistoran, președinte Evolio.

Noul dispozitiv auto GPS are o memorie internă de 4 GB, suficientă pentru a acomoda harta Europei și permite extinderea acesteia cu până la încă 8 GB prin card microSD. Pachetul de vânzare cuprinde și kit auto cu încărcător și suport pentru parbriz dedicat.

Evolio Hi-Speed 4.3 are prețul recomandat de vânzare de 249 lei (www.evolioshop.ro).

Etichete: , , , ,