Evolio lansează M4 Magic

Evolio lansează M4 Magic, primul smartphone accesibil din România cu Android 5.0

Scris de | 5 mai, 2015
Evolio lansează M4 Magic

Noul smartphone Evolio M4 Magic este primul terminal sub brand românesc, la preț accesibil, care rulează versiunea 5.0 Lollipop de la Android. Smartphone-ul se remarcă prin echiparea cu sistemul audio ”Magic Sound”, hardware de calitate și design ergonomic.

Evolio MP4 Magic (1)

Beneficiile oferite de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop includ o experiență de utilizare superioară versiunilor 4.x, printr-un design regândit al interfaței grafice, securitate mărită, capabilități multi-device și autonomie sporită.

Evolio MP4 Magic (7)Sistemul audio cu care este dotat smartphone-ul, ”Magic Sound” include o boxă de 1 W integrată în partea frontală a terminalului și un amplificator de sunet bazat pe tehnologia Digital True Sorround (DTS). M4 Magic oferă, astfel, un sunet de înaltă calitate, fie că este folosit pentru ascultarea melodiilor preferate, pentru vizionarea unui film sau pentru apeluri. De asemenea, pentru ca experiența audio a utilizatorilor să fie completă, smartphone-ul este dotat și cu o pereche de căști Evolio, de cea mai bună calitate.

Evolio MP4 Magic (6)Configurația tehnică a telefonului include procesorul quad core de la Mediatek, la frecvența 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB și Flash de 8 GB, cu posibilitate de extindere prin card MicroSD cu încă 32 GB.
Ecranul de 4,5 inchi al telefonului Evolio este de tip IPS, cu 16 milioane de culori, iar camera foto principală este de 8 megapixeli, putându-se realiza cu ea și materiale video la rezoluție Full HD.
M4 Magic este Dual-SIM și este compatibil cu toate rețelele mobile din România. Acesta va fi disponibil și în variantă Single SIM pentru operatorii mobili.

Evolio MP4 Magic (5)Evolio M4 Magic are prețul recomandat de vânzare este de 499 lei însă poate fi achiziționat acum, cu precomandă, la prețul promoțional de 399,90 lei, beneficiind de o reducere de 20% față de prețul de listă.

 

Etichete: , , , , ,