ZTE a lansat Nubia Z9, un smartphone cu margini aproape inexistente și fără butoane fizice

Scris de | 7 mai, 2015
ZTE a lansat Nubia Z9, un smartphone cu margini aproape inexistente și fără butoane fizice

ZTE a anunțat astăzi cel mai nou dispozitiv al companiei. Nubia Z9 are margini de numai 0.8 mm și este printre smartphone-urile care se apropie cel mai mult de conceptul edge-to-edge. Dincolo de asta, terminalul se bucură de specificații de top, de o construcție metalică și butoanele Power și cele de volum sunt acum tactile și nu fizice.

Smartphone-ul poate funcția împreună cu două SIM-uri și este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 810 pe 64 de biți, alături de o memorie RAM de 3 sau 4 GB, GPU Adreno 430 și poate avea un spațiu de stocare intern de 32 sau 64 de GB. Sunt disponibile trei versiuni ale acestui smartphone, Classic, Elite și Exclusive, iar prețurile diferă în funcție de memoria RAM și spațiul de stocare.

Ecranul are o diagonală de 5.2 inchi și cu o bordură de numai 0.8 mm aduce conceptul de display fără margini mai aproape de realitate. Avem parte de o rezoluție Full HD (1080 x 1920 pixeli) și o densitate a pixelilor de 424 ppi, iar în rândul specificațiilor tehnice mai putem nota o cameră foto principală de 16 megapixeli cu senzor Sony IMX234 și una frontală de 8 megapixeli, precum și o baterie de 2.900 mAh.

ZTE-Nubia-Z9-official

Varianta ZTE Nubia Z9 Classic va dispune de 3 GB de memorie RAM și 32 de GB spațiu de stocare și va costa aproximativ 563 de dolari, versiunea Elite va ajunge la un preț de aproape 644 de dolari și va integra 4 GB de memorie RAM și 64 de GB stocare internă, iar cea mai scumpă versiune, Exclusive, va fi disponibil pentru un preț de aproximativ 725 de dolari și va integra un senzor de amprentă în butonul Home. În plus, ultimele două versiuni primesc butoane tactile pentru Power și volum în locul deja-celebrelor butoane fizice și devin primele modele care adoptă această caracteristică.

Etichete: , , ,

Sursa: PCmag