Serviciul Vodafone M-Pesa are o nouă funcționalitate

Noua funcționalitate se adresează oricărei persoane care deține un card bancar și dorește să transfere bani unui utilizator M-Pesa din România.

Scris de | 14 mai, 2015
Serviciul Vodafone M-Pesa are o nouă funcționalitate

Vodafone lansează o soluție nouă pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, în contul lor M-Pesa. Noua funcționalitate se adresează oricărei persoane care deține un card bancar și dorește să transfere bani unui utilizator M-Pesa din România.vizual m-pesa“Vodafone este primul operator telecom care a lansat, anul trecut, serviciul M-Pesa prin intermediul căruia clienții pot trimite si primi bani sau pot face plăți cu ajutorul telefonului mobil. Acum, lansăm o nouă funcționalitate pentru clienții noștri: toți cei care doresc să trimită bani în țară și au un cont bancar, pot face acest transfer online, către orice utilizator M-Pesa, de oriunde din lume. Facilităm, în felul acesta, tranzacții între două tipuri de utilizatori: cei care au acces la internet și utilizează servicii financiar-bancare și cei care nu au acces la internet, nu dețin un cont bancar, dar au un telefon mobil” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development Vodafone România.

m-pesa-vodafonePractic, oricine este plecat din țară, se află în alt oraș sau își dorește o metodă rapidă de transfer de bani, către un utilizator M-Pesa, poate folosi serviciul de alimentare online a unui cont M-Pesa, trimițând bani direct de pe site-ul www.m-pesa.ro, secțiunea “Alimentează online”. Se acceptă plățile online operate de pe cardurile bancare emise de VISA, Mastercard și Maestro, iar transferul se efectuează într-o zi lucrătoare.
Totodată, Vodafone lansează acum și aplicația mobilă M-Pesa pentru telefoanele smartphone, prin care utilizatorii pot trimite și mai ușor bani către alți utilizatori M-Pesa, pot face diverse plăți, inclusiv plata facturilor de utilități, pot afla informații despre contul lor de M-Pesa și pot să reîncarce Cartela Vodafone. Aplicația este disponibilă, pentru moment, pe sistemele de operare Android.

Etichete: , , , , ,