ASUS introduce comercial noul monitor de gaming MG279Q

MG279Q are un design ergonomic și încorporează tehnologii Ultra-Low Blue Light și Flicker-Free pentru a proteja ochii utilizatorului în timpul sesiunilor maraton de gaming.

Scris de | 22 mai, 2015
ASUS introduce comercial noul monitor de gaming MG279Q

ASUS a lansat în România noul MG279Q, un monitor cu diagonala de 27 inchi și rezoluția de 2560 x 1440 pixeli destinat gamingului profesionist. Acesta dispune de un panou IPS (in-plane switching) cu unghiuri largi de vizualizare de 178 grade, o rată de reîmprospătare de 144Hz și tehnologie AMD FreeSync pentru o acțiune mai fluidă. MG279Q are un design ergonomic și încorporează tehnologii Ultra-Low Blue Light și Flicker-Free pentru a proteja ochii utilizatorului în timpul sesiunilor maraton de gaming. Facilitățile exclusiviste ASUS, precum tehnologiile GamePlus și GameVisual, conferă un avantaj în jocuri.gaming Asus mg279qEfecte vizuale detaliate și reproducerea precisă a culorilor

ASUS MG279Q reprezintă noua generație de monitoare ce beneficiază de un panou cu rezoluția WQHD (2560 x 1440) cu o densitate de 109 PPI (pixeli per inch). MG279Q integrează tehnologie IPS pentru a oferi utilizatorilor imagini superioare, reproducerea totală a gamei RGB și unghiuri largi de vizualizare de 178 grade cu o minimă alterare a imaginilor.

ASUS MG279Q  productEfecte vizuale fluide

MG279Q prelucrează cu rapiditate efectele vizuale dinamice, grație ratei de reîmprospătare de 144Hz și a timpului de răspuns de 4ms (de la gri la gri). MG279Q beneficiază, de asemenea, de tehnologia AMD FreeSync1 ce elimină efectele de blur și fragmentare a imaginilor, oferind cadre fluide și un avantaj în cele mai noi titluri.

ASUS MG279QConceput pentru sesiuni maraton de jocuri

MG279Q este conceput special pentru sesiuni maraton de jocuri. Acesta este subțire, iar rama îngustă îl face perfect pentru configurații ce includ mai multe ecrane. Standul ergonomic, cu posibilitatea de ajustare pe înălțime, rotire, înclinare și pivotare, le permite utilizatorilor să-și regleze poziția preferată de joc. MG279Q poate fi detașat ușor de suport mulțumită unui mecanism rapid, putând fi montat pe perete cu ajutorul prinderii VESA pentru economisirea spațiului.
Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light protejează jucătorii prin reducerea emisiei de lumină albastră cu până la 70% prin cele patru setări ale filtrului, care pot fi accesate ușor cu ajutorul meniului afișat pe ecran. Tehnologia Flicker-Free reduce pâlpâirea ecranului oferind o experiență confortabilă.

Funcții concepute pentru gameri

MG279Q beneficiază de taste rapide ASUS GamePlus cu reticul și cronometru. Utilizatorii pot selecta patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, în timp ce cronometrul poate fi poziționat oriunde pe marginile ecranului pentru a urmări colectarea resurselor și timpii de construcție. Tehnologia ASUS GameVisual oferă șase moduri predefinite (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS, sRGB ) adecvate diferitelor tipuri de jocuri. Aceste funcții pot fi accesate cu ajutorul tastelor rapide sau prin meniul afișat pe ecran.ASUS MG 279QConectivitate extinsă și managementul inteligent al cablurilor

MG279Q are conexiuni DisplayPort 1.2 pentru ieșiri WQHD native și efecte vizuale vibrante. Există, de asemenea, o interfață HDMI/ MHL și două porturi USB 3.0 pentru conexiuni convenabile. Sistemul de management al cablurilor, aflat pe spatele monitorului, ajută la ascunderea acestora menținând aerisit spațiul din spatele biroului.

Prețuri și disponibilitate în România

ASUS MG279Q este disponibil în România prin intermediul magazinelor specializate, la prețul aproximativ de 3.000 lei (inclusiv TVA).

Etichete: , , , , , , , ,