A început revoluția prețurilor la eMAG. Vezi aici cele mai bune promoții la telefoane

Scris de | 23 iunie, 2015
A început revoluția prețurilor la eMAG. Vezi aici cele mai bune promoții la telefoane

eMAG a început campania Revoluția Prețurilor, iar timp de 3 zile vor fi disponibile vor reducere prețurile cu până la 50% la toate categoriile de produse. connect a ales câteva dintre cele mai bune produse din categoria smartphone-urilor. Întreaga oferta poate fi văzută aici.

Samsung Galaxy S6 32 GB – 2.799 lei

Lansat la Mobile Web Congress în luna martie a acestui an, Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le vedem în acest an. Terminalul vine echipat cu un procesor octa-core de ultimă generație de la Exynos, o memorie RAM de 3 GB, cameră de 16 megapixeli și o baterie de 2.550 mAh. Ecranul de 5.1 inchi dispune de o rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli) și o densitate a pixelilor de 577 ppi. Începând cu acest an, Samsung mizează pe un design cu sticlă pe ambele părți și aluminiu pe margini, iar printre punctele sale forte se mai numără și camera, una dintre cele mai bune de pe un smartphone, dar și senzorii integrați. Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

LG G4 32 GB, negru – 2.649 lei 

Intrat recent pe piața din România, LG G4 este primul smartphone cu capac din piele adevărată care se va vinde în milioane de bucăți. G4 vine echipat cu un ecran Quantum IPS cu rezoluție Quad HD și cameră principală de 16 megapixeli. Terminalul vine echipat cu un procesor Snapdragon 810, 3 GB de memorie RAM, 32 de GB spațiu de stocare intern și o baterie de 3.000 mAh. Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

Samsung Galaxy S5 – 1.649 lei

Flagship-ul Samsung din gama Galaxy S de anul trecut încă este un smartphone capabil să ruleze toate aplicațiile din Google Play. Dacă ești în căutarea unui smartphone care să nu fie la fel de scump ca Galaxy S6 sau unul care să ofere stocare suplimentară pe microSD, acces la baterie sau să fie rezistent la apă, promoția eMAG pentru Galaxy S5 este bună. Samsung Galaxy S5 vine echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 801  la 2.45 GHz, 2 GB de memorie RAM, baterie de 2.800 mAh și cameră principală de 16 megapixeli. Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

iPhone 6 64 GB, negru – 3.399 lei

Este bine știut faptul că adepții terminalelor cu măr pe ele sunt consecvenți atunci când fac upgrade-uri. Iar iPhone 6, deși lansat în toamna anului trecut, este un smartphone care a ținut la preț, dar chiar și în acest condiții gigantul din Cupertino s-a putut lăuda cu cifre record. Cea mai căutată versiune a lui iPhone 6 este varianta cea mai de buget, cea cu 16 GB spațiu de stocare, dar prețul propus de eMAG a mai rulat și în alte campanii de reduceri și în acest sens vă recomandăm varianta cu 64 de GB spațiu de stocare, care o să vă permită să stocați toate fotografiile și toată colecția muzicală.  Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

HTC One M9 32 GB, Metal Grey – 2.899 lei

HTC One M9 este regele metalic al smartphone-urilor cu Android, un competitor direct pentru același telefon metalic de la Apple, iPhone 6. Terminalul a fost lansat în luna martie și vine echipat cu un ecran de 5 inchi și rezoluție Full HD. Integrează un procesor octa-core de la Qualcomm, 3 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32 de GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Camera principală este de 20 megapixeli cu deschidere f/2.2, iar difuzoarele frontale Boomsound sunt cele mai bune din tot ceea ce există astăzi pe dispozitivele mobile. Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

LG G3 16 GB – 1.599 lei

Cel mai bun smartphone LG de anul trecut este, la fel ca și în cazul lui Samsung Galaxy S5, un model foarte actual, capabil să facă față cu brio la toate solicitările. Chiar dacă terminalul a mai prins un val de reduceri și cu siguranță nu va fi nici ultimul, prețul propus de eMAG este bun pentru un model high end la vremea lui. Poate fi achiziționat de aici.

Samsung Galaxy Alpha – 1.599 lei

Cu excepția iPhone 6, toate smartphone-urile propuse mai sus sunt modele ce dispun de ecran de 5 inchi sau mai mare. Pentru cei care doresc un smartphone cu dimensiuni mai reduse și într-un corp compact și subțire, Galaxy Alpha este alegerea potrivită. Este o variantă perfectă pentru publicul feminin sau pentru tineri, iar specificațiile sale includ un un procesor octa-core, 2 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare intern, baterie de 1.860 mAh. Pentru cei pasionați de fotografie, Galaxy Alpha vine cu o cameră principală de 12 megapixeli și una frontală de 2.1 megapixeli. Terminalul poate fi achiziționat de la eMAG de aici.

eMAG oferă reduceri timp de 3 zile la toate categoriile de produse. Toată oferta poate fi văzută aici.

Etichete: ,