Intel a prezentat în România cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro

În cadrul evenimentului, compania a realizat demonstrații live ale celor mai noi tehnologii și soluții pentru sectorul business, precum Intel Unite, Intel Small Business Advantage și Intel Authenticate.

Scris de | 29 martie, 2016
Intel a prezentat în România cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro

 Intel a prezentat astăzi în România cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ vPro™ în sisteme puternice de business pentru un mod de lucru modern. De asemenea, compania a făcut demonstrații ale celor mai noi tehnologii pentru companii, pentru simplificarea comunicării în timpul ședințelor și securitate crescută: Intel® Unite™, Intel® Small Business Advantage și Intel® Authenticate.Eveniment Intel (1)De asemenea, echipa locală Intel Security a prezentat o nouă abordare a diviziei în apărarea împotriva atacurilor cibernetice avansate, destinată sectoarelor business sau guvernamental. În condițiile în care numărul atacurilor cibernetice a crescut, simpla protecție a sistemelor nu mai este suficientă, ci este nevoie și de soluții care să le detecteze și să le elimine imediat ce au fost identificate.

A șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ vPro™ vine în întâmpinarea cererii pentru securitate și productivitate din sectorul business, inovând domeniul autentificării securizate, a performanței crescute pentru dispozitive precum laptopuri 2 în 1, Ultrabook™-uri, sisteme All-in-One și desktop PC-uri. Noile procesoare aduc o performanță crescută de 2,5 ori, o autonomie de trei ori mai mare și un timp de răspuns de patru ori mai rapid comparativ cu un laptop mai vechi de cinci ani.

În cadrul evenimentului de astăzi au fost prezentate sisteme bazate pe tehnologia Intel, de la producători precum Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Maguay.Eveniment Intel (6)„Modul de lucru se transformă. Companiile caută soluții de securitate avansate care să le permită să își păstreze datele în siguranță, în condițiile în care apar pe zi ce trece noi amenințări. Cea mai nouă generație a gamei de procesoare Intel® Core™ vPro™ vine cu noi capabilități de securitate la nivel hardware, ceea ce le permite PC-urilor să le asigure angajaților companiilor siguranța și productivitatea de care au nevoie”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Central and Eastern Europe.Eveniment Intel (5)Afacerile de succes încep cu săli de conferințe inteligent

În cadrul evenimentului de astăzi, Intel a făcut o demonstrație live a tehnologiei Intel® Unite™, pentru ședințe mai inteligente, prin simplificarea modului de interacțiune al participanților. Cu ajutorul noii tehnologii, participanții la ședințe pot partaja prezentările de pe laptopuri pe ecrane mult mai ușor. Atât participanții din sala de conferință, cât și cei aflaţi la distanță au acces sigur la conținut în timp real. Pentru a utiliza Intel® Unite™ este nevoie de un mini PC cu procesor Intel® Core™ vPro™.Eveniment Intel (4)Companiile mici își pot ține în siguranță datele

Intel a prezentat, de asemenea, Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA), o soluție ușor de folosit pentru a-i ajuta pe cei care dețin companii mici să își protejeze și să își crească businessul. Intel® SBA oferă un mod mai simplu și centralizat de conectare și de partajare a informațiilor în mod securizat. Tehnologia include capabilități de colaborare – chat și partajare de fișiere, unite cu funcții de securitate, precum USB blocker, pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și păstreze în siguranță datele. Totodată, cu ajutorul acestei soluții, companiile mici pot realiza mai ușor mentenanța sistemelor, prin actualizarea automată a programelor, backup și recuperare a datelor.Eveniment Intel (3)Un mod de lucru mai sigur

În condițiile în care este nevoie de un nivel de securitate avansat pentru atacurile tot mai sofisticate asupra datelor companiilor, Intel a dezvoltat o nouă soluție numită Intel® Authenticate, prezentată și în cadrul evenimentului de astăzi. Aceasta este o soluție de autentificare la nivel hardware, disponibilă pe cea de-a șasea generație a procesoarelor Intel® Core™ vPro™, care întărește protecția identității pe PC, făcându-l mai puțin vulnerabil2 la atacurile de securitate. Intel® Authenticate verifică identitatea utilizatorului prin folosirea unei combinații de trei factori: “ceva ce știi”, precum un număr personal de identificare; “ceva ce deții”, cum ar fi un telefon mobil; și “ceva ce ești”, precum o amprentă. Departamentul IT poate alege dintre mai mulți factori de autentificare în baza reglementărilor companiei, putând astfel să nu se bazeze doar pe memorarea de către angajați a unor parole complicate.

Eveniment Intel (2)

Pe lângă tehnologiile prezentate live astăzi, Intel are dezvoltate pentru sectorul business și alte tehnologii menite să elimine cablurile din birouri. Tehnologia Intel® Pro Wireless Display (Intel® Pro WiDi) simplifică procesul de partajare al informațiilor în companii, permițându-le utilizatorilor să facă prezentări de pe computer, prin conexiune wireless, securizată, cu alte monitoare și ecrane, mărind eficiența utilizării acestora de către companii cu ajutorul unor comenzi simple.

De asemenea, Intel® Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou. Această tehnologie wireless, sigură, bazată pe tehnologia Intel Wireless Gigabit, permite sistemelor să se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii USB, eliminând astfel necesitatea folosirii tradiționalelor dock-uri.

 

 

Etichete:

Sursa: Intel Romania