Acer Chromebook R11 disponibil și la noi, modelul convertibil este touchscreen

Primul model din seria de notebook-uri Acer Chrombook este diponibil la prețuri începând de la 1.249 de lei.

Scris de | 28 iulie, 2016
Acer Chromebook R11 disponibil și la noi, modelul convertibil este touchscreen

Acer Chrombook R11 (C738T) este un notebook cu touchscreen, convertibil la 360 de grade, pentru a putea fi folosit și ca tabletă și fără ventilator pentru a rula silențios pe tot parcursul zilei.

”Acer Chrombook R11 oferă tot ceea ce utilizatorii își pot dori de la un produs din această categorie: este silențios, ușor, are o durată mare de viață a bateriei și vine la un preț accesibil. În plus, poate fi folosit și ca tabletă, datorită designului hibrid și a touchscreen-ului, astfel că reprezintă alegerea optimă pentru elevi, studenți și pentru utilizatorii activi, mereu în deplasări”, a declarat Daniel Osain, Business Development Manager Acer România.Acer Chrombook R11  (1)Notebook-urile din gama Chromebook sunt foarte ușor de folosit și au fost concepute pentru a fi accesate de mai mulți utilizatori. Ele vin cu sistemul de operare Google Chrome preinstalat, astfel că utilizatorii nu trebuie decât să se logheze la contul personal de Google și au acces la aplicațiile și serviciile Google, precum Drive, Gmail, YouTube, Maps, Calendar, Quick Note sau Kindle Cloud Reader. Acestea se deschid ca tab-uri din browserul Google Chrome și pot fi accesate atât online, cât și offline. Totodată, notebook-ul va beneficia de suport pentru Google Play Store și aplicațiile Android.

Securitatea este un alt avantaj al sistemului de operare Chrome, deoarece este actualizat în mod automat și gratuit. În plus, fișierele utilizatorilor stocate pe dispozitiv se află într-o partiție separată pentru a fi păstrate în siguranță, însă există și opțiunea de stocare în cloud, pe Google Drive. Cu opțiunea de Supervised Users copiilor le este permis accesul online într-un mod sigur și controlat.

Conform Gartner, Acer Group este lider de vânzări la nivel global al brandului Chromebook, cu o cotă de piață de peste 34% pentru primele trei trimestre ale anului 2015.Acer Chrombook R11  (3)

Portabilitate și un design premium

Acer Chromebook R11 este realizat din aluminiu și are capac cu print nano, care îl face mai rezistent la zgârieturi. Fiind conceput pentru medii educaționale, Chromebook R11 are un design robust, astfel că poate suporta greutăți de până la 60 Kg pe capacul superior și este rezistent la căzături, de la înălțimi de până la 60 cm fără a se deteriora la colțuri.

Notebook-ul are o grosime de 19,2 mm și cântărește doar 1,4 Kg, fiind ideal pentru utilizarea acasă, la școală, la serviciu sau în deplasări.Acer Chrombook R11  (4)Acer Chromebook R11 are un display IPS de 11,6 inchi, multitouch, rezoluție HD (1366×768) și funcție Acer ComfyView, pentru interacțiune îndelungată cu ecranul fără a afecta ochii.

Dispune de cameră HDR pentru chat video pe Google Hangouts și poze mai clare. Experiența webcam este îmbunătățită de cele două difuzoare stereo și a microfonului integrat.

Performanță solidă și nouă ore de autonomie

Acer Chromebook R11 integrează un procesor dual-core Intel Celeron N3050 de până la 2,16GHz, are 2GB de RAM DDR3L și soluție de stocare eMMC de 32GB. Soluția grafică este Intel HD Graphics. Notebook-ul are o autonomie de până la 9 ore.

Soluția de conectivitate este Wi-Fi 802.11ac, pentru conexiuni wireless de trei ori mai rapide decât în standardul 802.11n. Dispozitivul se conectează cu ușurință la periferice prin Bluetooth 4.0 sau USB 3.0, USB 2.0 și porturi HDMI.

Acer Chrombook R11 este disponibil în magazinele de profil din România, începând de la 1.249 de lei.

Acer Chrombook R11  (2)

 

 

Etichete:

Sursa: Acer Chromebook R11 e disponibil in magazinele din Romania: e convertibil si are touchscreen