HTC a prezentat noul vârf de gamă, smartphone-ul U11, cu interacțiune la strângere

HTC U11 îmbină noua interacțiune revoluționară prin strângere cu design-ul uimitor cu suprafață lichidă, sunetul personal inteligent, camerele foto impresionante și multiplii asistenți AI, pentru un smartphone mai inteligent

Scris de | 16 mai, 2017
HTC a prezentat noul vârf de gamă, smartphone-ul U11, cu interacțiune la strângere

Inspirat de puterea atingerii, HTC a dezvăluit astăzi noul HTC U11, primul smartphone din lume cu noua interacțiune revoluționară prin strângere. Construit pentru tine, cu design, materiale și experiențe ce-ți reflectă hotărârea interioară, pasiunea, creativitatea și individualitatea, noul HTC U11 are cele mai avansate funcții oferite vreodată de un smartphone, inclusiv:

  • HTC Edge Sense, noua dimensiune a interacțiunii cu telefonul tău prin atingere.
  • Suprafața lichidă, un design unic și extraordinar, ce te reflectă.
  • HTC USonic, cel mai avansat set de căști audio construit vreodată pentru sunet personal, care acum include și funcția de Anulare Activă a Zgomotului.
  • Camere foto uimitoare, cu cel mai mare scor independent primit vreodată de o cameră foto de smartphone.
  • HTC Sense Companion, Google Assistant, și Amazon Alexa, pentru un smartphone mai inteligent, care să-ți fie de ajutor.

Prin intermediul tuturor acestora, noul HTC U11 stabilește un nou standard al așteptărilor pe care le poți avea de la un smartphone.

U touch

  • Puține lucruri sunt la fel de naturale ca simțul atingerii. HTC Edge Sense transformă acest simț fundamental într-un mod complet nou si revoluționar de interacțiune cu telefonul. Cu o simplă strângere, HTC Edge Sense îți permite să comunici cu telefonul tău într-un mod fără precedent, dar intuitiv, ajutându-te să te bucuri natural de lucrurile care-ți plac, precum să faci fotografii, să deschizi Facebook sau să lansezi oricare dintre aplicațiile tale favorite.
  • De exemplu, cu HTC Edge Sense, nicicând n-a fost mai simplu să deschizi camera foto. Nu mai trebuie să cauți butoane sau poziții ciudate ale mâinii. Nu-ți mai faci griji să nu-ți scape telefonul din mână în timp ce pozezi pentru camera foto. E suficient să ridici, să strângi, să zâmbești și să fotografiezi.
  • De asemenea, poți trimite mesaje text mai rapid și mai ușor ca înainte. Poate fi imposibil sa scrii mesaje din mers, dar, folosind HTC Edge Sense pentru Voice to Text, poți dicta mesajele tale fără a încetini. Strânge ușor, dictează-ți mesajul și trimite SMS-ul din mers.
  • Poți chiar personaliza gestul de strângere: deschide aplicația de e-mail cu o singură strângere. Sau lansează-ți jocul preferat (sau orice altă aplicație). Sau alege una dintre multele opțiuni. Vrei și mai mult control prin atingere? HTC Edge Sense îți oferă posibilitatea să activezi atingerea avansată, folosind o “strângere scurtă” sau un gest de “strânge și menține” pentru o funcționalitate și mai mare din vârful degetelor.
  • Și, pentru că funcția Edge Sense se bazează efectiv pe presiunea aplicată marginilor dispozitivului, poate fi folosită în aproape orice condiții – inclusiv în timp ce porți mănuși sau pe vreme ploioasă sau ninsoare, momente în care folosirea butoanelor capacitive ar fi dificilă.

Caracteristici principale: 4G LTE, rulează Android 7.1, are un ecran de 5,5 inchi, Quad HD (2560 x 1440) Super LCD 5, cu sticlă 3D Corning Gorilla Glass 5, procesorul octa core este de la Qualcomm, modelul Snapdragon 83, de 2,45 GHz, memoria RAM este de 4 GB, iar spațiul intern de stocare numără 64 GB (poate fi extins per card microSD, până la 2 TB). Pe partea de camere foto, avem una principală de 12 megapixeli, HTC UltraPixel cu pixeli de 1,4 μm și apertură de f/1.7, cu autofocus ultraspeed, BSI, OIS, bliț dual LED, HDR boost, care permite înregistreare video 4K cu 3D audio și filmare cu incetinitorul (1080p la 120 cps) și una frontală de 16 megapixeli, cu BSI, machiaj live, auto selfie, panoramă selfie, HDR boost și care poate înregistra Full HD.Alte puncte forte: cititor amprentă, USB tip C, Bluetooth 4.2, Display Port, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5GHz), NFC și baterie de 3000 mAh cu Quick Charge 3.0.

Noul HTC U11, în culorile Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black și Ice White, va fi disponibil la nivel global începând cu luna iunie 2017. Varianta Solar Red va fi disponibilă începând cu o dată ulterioară.

Etichete: ,