ASUS ZenFone Max Pro (M1) vine cu baterie de 5000 mAh, la un preț imbatabil

Autonomie pentru două zile: baterie de înaltă capacitate, de 5000mAh, pentru utilizare non-stop timp de 48 de ore, 42 de ore în convorbire, 28 de ore în browsing, 199 de ore de redare audio și 20 de ore de redare video.

Scris de | 28 august, 2018
ASUS ZenFone Max Pro (M1) vine cu baterie de 5000 mAh, la un preț imbatabil

ASUS anunță disponibilitatea pe piața locală a noului telefon ZenFone Max Pro (M1), un model performant din seria ZenFone Max – singura gamă formată din telefoane cu baterii de mare capacitate. Este construit din metal solid, și are un corp compact, fiind subțire și ușor, de numai 180 de grame. Smartphone-ul deține un ecran Full View FHD+ (1080 x 2160) de 6 inci, ce beneficiază de o luminozitate de 450cd/m2, un contrast de 1500:1 și o acoperire de 85% din spectrul de culoare NTSC pentru o experiență vizuală magnifică. În plus, aspectul lat de 18:9 și rama subțire furnizează un câmp vizual mai larg, incredibil de captivant, iar atunci când navigați pe Internet derulați mai puțin.  

La interior găsim Android 8.1 Oreo. ZenFone Max Pro se bazează pe eficienta platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636, pe 14nm cu 4 GB de memorie RAM și grafică Adreno 509 pentru un răspuns îmbunătățit și o performanță remarcabilă în gaming. Spațiul intern poate fi de 32 GB sau 64 GB și poate fi extins per card microSD până la 2 TB.

În ceea ce privește partea foto, acesta se bazează pe un sistem avansat de camere duale, de 13 și 16 megapixeli, cu lentile de calitate cu diafragma f/2.0 ce realizează fotografii clare de fiecare dată, iar cea camera secundară este utilizată pentru a crea un efect artistic bokeh pentru portrete și planuri apropiate, focalizând subiectul, în timp ce fundalul este estompat în mod gradual pentru a scoate subiectul în evidență. Poate înregistra și clipuri video la rezoluție 4K UHD. Camera frontală are 5 megapixeli.Autonomie pentru două zile

Semnul distinctiv al seriei ZenFone Max este capacitatea mare a bateriei, concepută pentru pasionații de aventură și pentru cei care au nevoie de o baterie de anduranță. ZenFone Max Pro are o baterie de 5000mAh, de mare capacitate și înaltă densitate, ce alimentează procesorul Snapdragon 636 – cel mai puternic mix din seria ZenFone Max – cu un design propriu pentru maximum de performanță într-un spațiu minim. Cu atât de multă putere la îndemână, utilizatorii pot naviga mai mult, se pot juca mai mult și pot face mai mult streaming. Pot vorbi la fel de mult, după cum doresc, fără să-și facă griji în privința autonomiei.

ZenFone Max Pro le oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi. Cu o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura mai mult: de exemplu, până la 45 de runde de Mobile Legends sau până la două sezoane de Games of Thrones. Toată această putere este susținută cu timpi rapizi de reîncărcare: ZenFone Max Pro poate încărca bateria de 5000mAh de la 0% la 100% în numai două ore și 42 de minute, comparativ cu produsele rivale cu baterii de 4000mAh, ce au nevoie de peste 3 ore.

Preț și disponibilitate

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este disponibil în magazinele locale la prețul de lansare de aproximativ 1.099 lei (cu TVA inclus, în limita stocurilor). Utilizatorul poate alege din două finisaje: negru marin și argintiu.

 

Etichete: