Sony Xperia XZ3 este disponibil la precomandă, cu livrare din 5 octombrie. Vezi promoțiile disponibile

Scris de | 20 septembrie, 2018
Sony Xperia XZ3 este disponibil la precomandă, cu livrare din 5 octombrie. Vezi promoțiile disponibile

Sony a început în aceste zile precomenzile pentru Sony Xperia XZ3, iar livrările vor începe începânad cu 5 octombrie. Sunt disponibile mai multe promoții la operatori, dar și la retailerii online consacrați.

Prețul de listă pentru Sony Xperia XZ3 este de 3.499 lei. Promoția oficială pentru campania de precomenzi include jocul Call of Duty: Black Ops 4, nelansat încă, dar care va fi primit gratuit pentru cei care comandă un smartphone în perioada 14 septembrie – 5 octombrie la unul dintre partenerii oficiali: Vodafone, Orange, eMAG, Flanco, Cel, Sony Centre și evomag. Odată ce s-a primit dispozitivul, se accesează www.sonymobile.com/callofdutyblackops4-România.

O promoție mai interesantă este semnalată de colegii de la Gadget.ro, include cel mai nou flagship Sony Xperia XZ3 și o consolă Playstation 4 Slim la prețul de 899 euro (4.184 lei la cursul BNR de astăzi) și vine de la operatorul telecom Vodafone.

Primul smartphone Sony cu ecran OLED aduce un display cu diagonală de 6 inchi cu rezoluție QHD+, 2880 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 845, 4 GB de memorie RAM, 64 de GB memorie internă și o cameră principală de 19 megapixeli care filmează 4K,și poate să înregistrează clipuri slowmotion la 960 de megapixeli. Sunt disponibile 4 versiuni de culoare: negru, alb, bordo și un verde albăstrui, promovat de către producător ca un Green Forest.

Inteligența artificială este prezentă în noul flagship Xperia XZ3, iar funcția SideSense se poate activa prin atingerea părții laterale. Nu folosește marginile pentru accesarea funcției, ci ecranul ușor curbat, iar la lansare se poate vedea un meniu contextual cu aplicații și funcții utilizate frecvent. Tot cu ajutorul acestei funcții poți declanșa acum și camera la o atingere pe margine, în timp ce Smart Launch, o altă caracteristică ce folosește inteligența artificială și gesturile, detectează atunci când telefonul este scos din buzunar și poziționat vertical pentru a realiza o fotografie și va deschide automat camera.

Sony ar putea fi primul smartphone non-Google comercializat direct din magazin cu Android 9 Pie. Atât unitățile văzute în cadrul IFA, cât și unitățile de testare din cadrul unei întâlniri cu media în România rulau cea mai nouă versiune de Android, cu interfața proprietară Sony aplicată.

*vom reveni în curând cu un hands on cu primele impresii, iar în numărul de octombrie al revistei connect veți putea vedea testul complet al terminalului Sony Xperia XZ3

Etichete: , , ,