Razer Customs, un serviciu pentru cei ce doresc o carcasă ultra personalizată de smartphone

Parteneriatul Razer cu Blizzard, Capcom și Super Evil Megacorp, reprezintă doar primul pas, compania urmând să lanseze noi designuri în fiecare lună. Jucătorii se pot aștepta la noutăți exclusive realizate în colaborare cu alți publisheri importanți, cu echipe de sporturi electronice și streameri populari de pe YouTube și Twitch.

Scris de | 30 august, 2019
Razer Customs, un serviciu pentru cei ce doresc o carcasă ultra personalizată de smartphone

Razer anunță Razer Customs, un nou serviciu oferit prin Razer.com, cu ajutorul căruia utilizatorii pot beneficia de design-uri exclusive pentru o serie de carcase compatibile cu cele mai populare telefoane mobile. În momentul lansării, fanii pot alege din peste 150 de designuri inspirate din cele mai populare jocuri precum Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V sau Monster Hunter, putând să personalizeze fiecare carcasă prin inscripționarea numelui sau a gamertag-ului. Livrările Razer Customs se vor face în mod obișnuit într-o săptămână. Razer Customs va oferi la început carcase compatibile cu următoarele modele de telefoane mobile: iPhone X, XR, XS, XSM, Samsung Galaxy S10 și S10 Plus, Google Pixel 2 XL și Huawei P10 Plus.

Carcasele vor fi disponibile în două variante: Lite și Tough. Carcasele Lite sunt confecționate din material policarbonat rezistent la șocuri, cu o grosime redusă și spații deschise în zona porturilor de conectivitate, fiind concepute să crească foarte puțin dimensiunile telefoanelor. Carcasele de tip Tough beneficiază de un design în două straturi, exteriorul carcasei fiind realizat din material policarbonat rezistent la șocuri, în timp ce interiorul beneficiază de o căptușeală TPU pentru a maximiza durabilitatea și protecția oferite.  Carcasele Lite au prețuri de la 49.99 euro, în timp ce carcasele Tough costă de la 59.99 euro. Prețurile nu includ opțiunile de personalizare/text personalizat.

Etichete:

Sursa: PERSONALIZEAZĂ-ȚI TELEFONUL CU RAZER CUSTOMS