Nokia 8.1 primește update la Android 10

Nokia 8.1 va beneficia de cele mai recente inovații AI, mai multe opțiuni de accesibilitate, comenzi intuitive și mai mult control asupra datelor personale.

Scris de | 15 octombrie, 2019
Nokia 8.1 primește update la Android 10

Prin trecerea la Android 10, utilizatorii Nokia 8.1 vor beneficia de o gamă largă de noi funcții, precum:

  • Gesture Navigation: smartphone-ul Nokia a devenit mult mai ușor, rapid și intuitiv de controlat datorită operațiunilor prin gesturi tactile.
  • Smart Reply: răspunsuri și mai inteligente în cadrul mesajelor, nu doar formulări, ci și acțiuni pentru utilizatori.
  • Privacy Controls: mai mult control asupra datelor personale într-un singur loc și al accesului la informațiile cu privire la locație de către aplicații – acces constant, în timpul utilizării sau acces blocat.
  • Focus mode: blocarea aplicațiilor care distrag atenția utilizatorilor, atunci când aceștia doresc să se concentreze (poate fi testat în Beta)
  • Family Link: parte a setărilor de Digital Wellbeing, ajută părinții să seteze reguli digitale de bază pentru întreaga familie.

„Promisiunea noastră cu privire la actualizările de software vizează cele mai bune experiențe pentru toți utilizatorii – chiar dacă aceștia folosesc un smartphone entry level sau unul vârf de gamă. Am promis o actualizare rapidă la Android Oreo și Android Pie pentru întreg portofoliul și ne dedicăm și acum să oferim actualizări rapide și în cazul Android 10, începând cu Nokia 8.1, urmând ca în decursul următoarelor luni să oferim acest update și pentru restul telefoanelor din portofoliul nostru. Nokia 8.1 este primul smartphone Android cu platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 710 care primește Android 10, așadar am setat un nou precedent. Dorim să fim primii și în cazul actualizărilor la Android 10 pentru telefoanele cu alte procesoare cheie. Acest lucru implică eforturi dedicate pentru a ne asigura că fanii Nokia beneficiază de cele mai bune experiențe de utilizare. Desigur, nu am putea să respectăm această promisiune fără ajutorul tuturor celor care participă la programul beta labs, care se implică și contribuie activ la conturarea celei mai bune experiențe de utilizare, o experiență care se îmbunătățește constant. Ne propunem așadar ca până în prima parte a anului 2020 întreg portofoliul Nokia să ruleze Android 10,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Etichete: , ,