Cartele SIM de la Vodafone vor avea dimensiunea înjumătățită pentru a reduce deșeurile plastice

Noile cartele SIM de dimensiuni reduse vor fi furnizate clienților începând cu primele luni ale anului 2020 și vor înlocui cardurile SIM de dimensiuni standard în toate cele 24 de țări unde Vodafone este prezent până la finalul anului 2020.

Scris de | 16 decembrie, 2019
Cartele SIM de la Vodafone vor avea dimensiunea înjumătățită pentru a reduce deșeurile plastice

Începând cu sărbătorile de Crăciun din 2019, magazinele Vodafone vor oferi clienților o serie de accesorii ecologice sub conceptul „Roșul iubește Verdele” („Red loves Green”). Acestea constau, de exemplu, în carcase de telefon 100% biodegradabile sau reciclabile și confecționate din plastic refolosit ce provine din deșeurile aruncate în oceane, dar și baterii mobile externe produse din materiale sustenabile în ambalaje fără plastic. Vodafone intenționează să-și extindă gama de produse „Roșul iubește Verdele” disponibile spre comercializare pe parcursul anului 2020.

„Prin reducerea la jumătate a impactului asupra mediului, nu doar abordăm anumite probleme materiale precum emisiile de carbon și deșeurile electronice generate, dar luăm măsuri în alte zone de impact, cum ar fi materialele plastice neesențiale sau de unică folosință pe care le folosim în magazinele și birourile noastre. Bazându-ne pe numeroasele inițiative Vodafone lansate în diferite piețe, ne dorim să avem o abordare consistentă oriunde ne desfășurăm activitatea. Un prim pas în acest sens îl reprezintă lansarea SIM-urilor cu dimensiuni reduse la jumătate, reducerea consumului de materiale plastice neesențiale din spațiile noastre de birouri și oferirea de accesorii ecologice clienților noștri”, a declarat Joakim Reiter, Director External Affairs, Vodafone.

Etichete:

Sursa: Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune înjumătățită pentru a reduce deșeurile plastice