Samsung lanseză Galaxy XCover Pro

Scris de | 13 ianuarie, 2020
Samsung lanseză Galaxy XCover Pro

Samsung a prezentat astăzi noul Galaxy XCover Pro, un smartphone special gândit pentru cei care lucrează direct cu publicul/clienții în diferite industrii. Smartphone-ul reinventează complet smartphone-ul menit să reziste, având un design robust, dar în același timp elegant. Galaxy XCover Pro include specificațiile premium ale smartphone-urilor din familia Galaxy, așa cum este display-ul imersiv, bateria de lungă durată și protecția datelor asigurată de platforma de securitate Samsung Knox. În plus, smartphone-ul înglobează soluții unice de mobilitate ce pot fi utilizate într-o gamă largă de scenarii de afaceri, oferind inclusiv posibilitatea de a integra noua funcție walkie talkie în Microsoft Teams.

„Galaxy XCover Pro este rezultatul investițiilor și angajamentului pe care Samsung le-a demonstrat de-a lungul timpului pentru piața B2B. Considerăm că piața mobilității în afaceri va evolua în 2020 , iar noi vrem să fim lideri în crearea unei platforme mobile deschise și colaborative pentru următoarea generație de forță de muncă digitalizată”, a declarat DJ Koh, Președinte și CEO al Diviziei IT și Comunicații Mobile, Samsung Electronics.Specificații Galaxy XCover Pro

Dimensiune

159,9 X 76,7 X 9,94 mm (218 grame)

Display

6,3 inchi FHD+, Wet Touch, Glove Mode

AP

Exynos 9611 (2GHz Octa-core)

Memorie

4GB + 64GB, microSD up to 512GB

Cameră

Single Front Camera: 13MP, FF, F2.0

Dual Rear Camera: 25MP, AF, F1.7 + 8MP, FF, F2.2

Baterie

4,050 mAh, Înlocuire Baterie (user replaicement), Încărcare Rapidă (15W)

OS

Android 10.0

SIM

Dual SIM (EUR), Single SIM (NA)

NFC

NFC (EMV L1)

Realitate Augumentată

Google AR Core

Design

Full Screen

Robust

IP68, 1.5m drop (MIL-STD 810G certified)

Senzor

Accelerometer, Proximity, Compass, Gyroscope

Pogo Pin

Doar încărcare

Securitate Biometrică

Amprentă (side)

mPOS

mPOS Ready

Tastă Rapidă

Două taste programabile

Serviciu LED

Disponibil

 

Etichete:

Sursa: Prin designul său premium, Galaxy XCover Pro le oferă utilizatorilor din zona business un echilibru perfect între stilul intuitiv și productivitate.