Ruben Lehmann, noul vicepreședinte HMD Global Europa

Acesta va coordona activitățile comerciale și strategia de business și dezvoltare.

Scris de | 5 februarie, 2020
Ruben Lehmann, noul vicepreședinte HMD Global Europa

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță un nou vicepreședinte la nivel european, Ruben Lehmann. Ruben va coordona activitățile comerciale și strategia de business și dezvoltare. Acesta va continua să activeze din Elveția și îi va raporta direct CEO-ului HMD Global, Florian Seiche.

Înainte de a se alătura echipei HMD Global, Ruben a fost CEO al Autronic AG, cel mai mare distribuitor de smartphone-uri din Elveția. Ruben are o experiență multidisciplinară, ocupând în trecut roluri ca inginer tehnic și coordonator al departamentului de dezvoltare și strategie.

„Mă bucur să mă alătur echipei HMD Global în acest moment crucial. Compania a avut multe realizări în ultimii trei ani, atât în ceea ce privește segmentul de smartphone-uri, cât și cel de telefoane clasice, comercializate la nivel global. Aștept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea acestui start-up în 2020 și mai departe. Oferim o promisiune Android unică și am fost recunoscuți la nivel global ca fiind numărul 1 în materie de software și securitate. Având în vedere studiile care ne arată că ciclul de utilizare al unui smartphone a crescut, ne propunem în continuare să oferim cea mai bună experiență pentru utilizatorii noștri, o experiență care se îmbunătățește constant. Anul acesta va fi unul esențial pentru dezvoltarea industriei de comunicații mobile, odată cu introducerea 5G, și mă bucur că HMD Global joacă un rol important în facilitarea acestei tehnologii în rândul utilizatorilor din lumea întreagă”, a declarat Ruben Lehmann, Vice-Președinte HMD Global Europa.

 

 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: