Sonos Arc, un soundbar smart premium cu Dolby Atmos

Sonos Arc va fi disponibil începând cu 10 iunie, la prețul de 4.299 RON.

Scris de | 11 mai, 2020
Sonos Arc, un soundbar smart premium cu Dolby Atmos

Sonos lansează Sonos Arc, un soundbar smart premium care aduce experiența de audiție imersivă, de calitate cinematografică, în locuințele din întreaga lume.

Arc încorporează inovațiile de top Sonos în zona de home theatre și asigură o experiență de audiție construită în jurul ecosistemului software Sonos, care le permite utilizatorilor o imersiune completă în detalii dramatice, dialog clar și bas impresionant, oferind în același timp suport pentru tehnologia Dolby Atmos. Dincolo de a fi doar un soundbar, Arc transformă orice tip de conținut într-o experiență de audiție extraordinară, fie că este vorba despre programele TV preferate, muzică, podcasturi sau radio, atunci când televizorul este oprit. Funcționând pe noua platformă de experiențe sonore a Sonos, Arc transformă experiența de home thatre de acasă într-una simplă, de neegalat în ceea ce privește varietatea și controlul conținutului, cu opțiunea de a extinde oricând sistemul. Arc va fi disponibil începând cu 10 iunie, la prețul de 4.299 RON. Cei care își doresc, îl pot precomanda de pe site-ul sonos.com.

„Locuințele nu au jucat niciodată un rol mai important în viețile noastre, iar misiunea noastră a fost tot timpul aceea de a face mediul de acasă mai plăcut, prin produse audio de top și noi experiențe. Arc aduce la viață sunetul show-urilor noastre favorite și muzica artiștilor preferați, într-un mod nemaiîntâlnit până acum”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „Scopul nostru este acela de a face din fiecare cameră în care se regăsește un televizor un loc în care utilizatorii se pot bucura cu ușurință de toate tipurile de streaming video și audio care există astăzi. Arc ilustrează angajamentul nostru pentru o experiență de audiție extraordinară și un design premium și impune noi standarde pentru soundbar-uri”.

Etichete: