razr primește actualizare la Android 10

Android 10 este disponibil începând de astăzi, 12 mai.

Scris de | 12 mai, 2020
razr primește actualizare la Android 10

Actualizarea razr la Android 10 îmbunătățește în mod semnificativ funcționalitatea afișajului Quick View, oferind o experiență de utilizare extinsă, versatilă și utilă, bazată pe feedback-ul clienților.

Opțiuni de conectare rapidă

razr permite accesarea contactelor preferate fără a deschide telefonul, printr-un simplu gest de swipe stânga pe afișajul Quick View. În plus, este mai ușor ca oricând să ții legătura cu cei dragi, pentru că acum poți să citești și să răspunzi la mesaje cu ajutorul noului Smart Replay sau a tastaturii Quick View.

Noi modalități de a obține un selfie

Motorola a extins funcțiile camerei Quick View pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a face selfie-uri în și mai multe moduri, atunci când dispozitivul are clapeta închisă. Group Selfie, Portret Mode, Spot Color și altele, acum toate sunt disponibile odată cu actualizarea razr la Android 10. Mai mult decât atât, accesarea camerei se face printr-un simplu swipe. Când motorola razr are clapeta închisă și este deblocat, atunci camera se deschide rapid prin swipe spre dreapta sau activând funcția Quick Capture printr-o răsucire a încheieturii.

 

Mai multe aplicații la îndemână

 razr oferă mai multe funcționalități, dar și compatibilitate cu aplicațiile folosite cel mai des. Acum se poate accesa din ecranul Quick View navigarea turn-by-turn de pe Google Maps, dar și playerele de muzică, cum ar fi Spotify sau YouTube Music. Cu ajutorul ecranului Quick View, stilul personal al utilizatorului poate să iasă mai mult în evidență.

razr este primul smartphone pliabil cu clapetă, dispune de un ecran OLED de 6.2 inchi și un ecran Quickview pentru comenzi rapide de 2.7 inchi. La interior avem un procesor Snapdragon 710, 6 GB RAM și 128 de GB spațiu de stocare, cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, iar bateria este de 2510 mAh.

 

Etichete: , ,