Motorola taie din prețul RAZR

Prin această reconfigurare a prețului, Motorola rămâne un brand devotat misiunii de a face inovația și tehnologia accesibilă pentru un număr cât mai mare de utilizatori și facilitează accesul la tehnologia super-premium din spatele ecranelor flexibile.

Scris de | 13 iulie, 2020
Motorola taie din prețul RAZR

Motorola anunță disponibilitatea razr blush gold în România și, odată cu noua versiune de culoare pentru modelul razr, compania notifică și o reconfigurare a prețului pentru telefoanele care beneficiază de tehnologia ecranelor flexibile. Astfel, dispozitivele Motorola razr sunt disponibile începând de mâine, în ambele variante de culoare – noir black și blush gold, în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la noul preț recomandat de 4.999 lei. De asemenea, Motorola este aproape de clienții care au achiziționat razr de la momentul lansării pe piața din România, în luna aprilie. Pentru a răsplăti încrederea acordată, compania oferă, prin partenerul de business Altex, un voucher cadou care are o valoare egală cu diferența dintre prețul lor de achiziție și noul preț recomandat. Voucherul va putea fi folosit pentru achiziționarea de smartphone-uri Motorola până la data de 31 decembrie 2020.Motorola razr a fost primul telefon flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet, ce a fost anunțat pe piață. Telefonul a fost prezentat oficial în Europa în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Londra, în noiembrie anul trecut.

Construcția noului Razr este similară cu cea a modelui din 2004, cu bărbia care adăposește majoritatea compoentenlor la bază. Motorola a reproiectat antena pentru a încăpea într-un spațiu de două ori mai mic decât smartphone-urile de astăzi, iar bateria este împărțită în două. Dispune de o baterie cu o capacitate de 2.510 mAh, cu până la 36 de ore autonomie și vine cu tehnologie de încărcare rapidă TurboPower. Odată deschis, Motorola razr dezvăluie un ecran OLED de 6.2 inchi cu raport de display 21:9 și rezoluție 2142 x 876 pixeli. La interior se găsește un procesor Snapdragon 710, 6 GB memorie RAM și o cameră principală de 16 megapixeli cu diafragmă f/1.7 și mod de noapte.

Etichete: , ,