Galaxy Z Fold2, sub bagheta Thom Browne

Prețul modelului Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition nu a fost dezvăluit.

Scris de | 1 septembrie, 2020
Galaxy Z Fold2, sub bagheta Thom Browne

Samsung și Thom Browne își continuă colaborarea pentru a oferi o nouă viziune unică a tehnologiei inovatoare îmbinată cu un design rafinat – Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition. După succesul ediției Galaxy Z Flip Thom Browne, cea de-a doua versiune explorează în continuare etosul comun pentru a oferi un nivel mai profund de integrare hardware și software. Elementele distinctive, precum liniile geometrice multicolore și semnătura sunt completate de un model cu striații fine, creând o textură vizuală inedită de țesătură pe designul unic al lui Galaxy Z Fold2. Noutățile software, precum un nou ecran de blocare și un filtru foto realizat exclusiv pentru această ediție, digitalizează lumea Thom Browne.

Fiecare pachet Thom Browne Edition include un Galaxy Z Fold2, un Galaxy Watch3, o pereche de căști Galaxy Buds Live și o serie de accesorii complet personalizate, care prezintă elemente din designul iconic al lui Thom Browne.Ediția Galaxy Z Fold2 Thom Browne va fi la precomandă începând cu 1 septembrie 2020 pe anumite piețe cu disponibilitate generală pe 25 septembrie.

Echipat cu elemente îmbunătățite și inovații semnificative, Galaxy Z Fold2 a fost lansat astăzi de compania Samsung. Cu acest prilej, Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a declarat următoarele: „Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație. Odată cu lansarea dispozitivului pliabil Samsung Galaxy Z Fold2, atenția noastră s-a concentrat foarte mult pe feedback-ul utilizatorilor pentru a ne asigura că aducem îmbunătățiri semnificative din punct de vedere hardware, dezvoltând în același timp noi inovații pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare. Aceasta este consolidată în continuare prin intermediul parteneriatelor noastre de top cu Google și Microsoft, prin care reușim să redimensionăm și să redefinim posibilitățile experienței mobile”.

Etichete: , ,